دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برخی افراد به دنبال منافع حزبی در مجلس هشتم هستند

No image
برخی افراد به دنبال منافع حزبی در مجلس هشتم هستند مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با اشاره به آفتها و تهدیدات مجلس گفت: برخیها به دنبال منافع حزبی در مجلس هشتم هستند.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سیدعباس سلیمی نمین که به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی در جمع دانشجویان این دانشگاه با محوریت اهمیت انتخابات مجلس هشتم و انتخاب اصلح سخن می گفت، افزود: همه احزاب به دنبال توسعه حزب خود هستند اما آن چه این تلاش را مثبت می کند حرکت در مسیر منطقی و قانونمند است.
سلیمی نمین با تاکید بر توانمندی بالای علمی و سیاسی نمایندگان مجلس آینده عنوان کرد: در این میان باید هوشیار بود که حزبی با هدف در دست گرفتن مجلس به دنبال رفتارهای حزبی در آن نباشد به این معنا که با کسب کرسیهای بیشتر به دنبال سهم خواهی یا توسعه گروه سیاسی خود با استفاده از روشهای ناسالم شود.
وی خاطرنشان کرد: تامل بر عملکرد دوره های گذشته مجلس می تواند در کارآیی مجلس آینده تاثیرگذار باشد.
سلیمی نمین با بیان اینکه مجلس ششم و هفتم با چالشهایی مواجه بودند، گفت: متاسفانه مردم خاطره تلخی از مجلس ششم دارند اما در مجلس هفتم اتفاقات دوره گذشته تکرار نشد و با وجود نقدهایی که به آن در بحث رها کردن تحقیق و تفحص در خصوص مسائل پیرامون قوه قضائیه و دانشگاه آزاد وارد است اما توانست آرامش را به مردم بازگرداند.
این فعال مطبوعاتی با بیان اینکه اگر مجلس موید دولت باشد ضعفهای قوه مجریه را می پوشاند، خاطر نشان کرد: از آنجایی که مجلس کانون قدرت است برخی حاضرند برای منافع شخصی امکاناتی را در اختیار نمایندگان قرارداده و از این فرصت و قدرت ملی سوء استفاده کنند.
وی در خصوص تبعات نقش دولت در شکل گیری مجلس اظهار داشت: همگرایی دولت و مجلس در یک راستا موثر است اما اگر قرار باشد زمینه تمایلات دولت در مجلس گسترش یابد خطر بی تفاوتی بر عملکرد دستگاه مجریه، قوه مقننه را تهدید خواهد کرد.

منبع‌:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS