دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تجهیز مدرسه علمیه امام حسن عسکری (ع) آمل به اینترنت پرسرعت و سالن قرائت خانه

No image
تجهیز مدرسه علمیه امام حسن عسکری (ع) آمل به اینترنت پرسرعت و سالن قرائت خانه
حجت الاسلام سید صادق یوسفیان، معاون آموزش مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، تعداد طلاب در حال تحصیل این مدرسه را 43 نفر اعلام کرد و گفت: این طلاب در پایه هفتم تا نهم، چهاردهم مهر ماه، تحصیلات علوم دینی خود را آغاز خواهند کرد.
وی همچنین از پذیرش طلاب سطح دو و سه از سوی این مدرسه در سال تحصیلی جدید خبر داد و افزود: تاکنون تعدادی برای شرکت در آزمون های این دو سطح نام نویسی کردند.
حجت الاسلام یوسفیان کسب امتیاز لازم در امتحان کتبی و موفقیت در آزمون شفاهی را دو معیار اصلی پذیرش طلاب در دو سطح دو و سه عنوان کرد.
معاون آموزشی مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) از پذیرش طلاب پایه دهم از سال آِینده خبر داد و ابراز داشت: در صورت راه اندازی امکانات اینترنت، درس تفسیر آیت الله جوادی آملی، امسال برای طلاب این مدرسه پخش خواهد شد.
وی از تجهیز کامل مدرسه به شبکه پرسرعت اینترنت و اتوماسیون اداری خبر داد و بیان داشت: اکنون برخی از امکانات سخت افزاری این برنامه تهیه شده است.
حجت الاسلام یوسفیان ضبط کلیه دروس اساتید این مدرسه را یکی از مهم ترین برنامه های معاونت آموزشی در سال تحصیلی جدید عنوان و اضافه کرد: استفاده طلاب از فایل صوتی و تصویری دروس پس از برگزاری کلاس و بهره مندی دوباره از مطالب بیان شده، یکی از مهم ترین مزایای این طرح است.
معاون آموزشی مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) به راه اندازی قرائت خانه مجهز در این مدرسه اشاره و تصریح کرد: توسعه و تجهیز مدرسه به شبکه اینترنت پرسرعت گامی مؤثر در استفاده طلاب از امکانات و ابزار روز پژوهشی است.
منبع: www.farsnews.ir

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS