دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تهران از همکاری دانشگاه الازهر و مراکز علمی ایران استقبال می‌کند

No image
تهران از همکاری دانشگاه الازهر و مراکز علمی ایران استقبال می‌کند نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در دانشگاه الازهر با اشاره به استراتژی غرب در محروم سازی مسلمانان از تکنولوژی پیشرفته، ضرورت توجه دانشگاه‌ها به تربیت نیروی انسانی در دانشهای بنیادین پیشرفته را متذکر شد و از همکاری دانشگاه الازهر و مراکز علمی ایران استقبال نمود.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکترعلی لاریجانی ظهر امروز با حضور در دانشگاه الازهر با رئیس و جمعی از اساتید این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار دکتر احمد الطیب رئیس دانشگاه الازهر توضیحاتی در مورد معرفی دانشگاه ارائه و به ذکر تاریخچه ای از آن پرداخت .
وی وجود کرسی های مختلف تدریس فقه مذاهب اسلامی و مذهب جعفری و علوم مختلف دینی و فلسفی را در این دانشگاه نشان اهتمام مسئولان آن در جهت تقریب بین مذاهب دانست و استفاده از نظریات و نوشته‌های علماء و حکماء بزرگ اسلامی و شیعی نظیر ملاصدرا و علامه شهید مطهری را در عرصه‌های مختلف علمی دانشگاه، بسیار راهگشا دانست.
وی با تحلیل شرایط سیاسی منطقه و استراتژی غرب در محروم سازی مسلمانان از تکنولوژی پیشرفته، ضرورت توجه دانشگاه‌ها به تربیت نیروی انسانی در دانش‌های بنیادین پیشرفته را متذکر گردید و از همکاری دانشگاه الازهر و مراکز علمی ایران استقبال نمود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS