دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حوزه های علمیه برای پژوهش از ابزارهای جدید استفاده کنند.

No image
حوزه های علمیه برای پژوهش از ابزارهای جدید استفاده کنند.
رسا، سرویس فرهنگی ـ استاد حوزه علمیه قم گفت: فعالیت‌های رسانه‌ای حوزویان نباید تنها در حوزه زبان‌های فارسی و عربی خلاصه شود.
حجت الاسلام مجتبی نورمفیدی، از اساتید حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: انتقال پیام، فرهنگ و محتوای غنی حوزه های علمیه نیاز ضروری جهان کنونی است.
وی در ادامه افزود: اصیل‌ترین مرکزی که می تواند فرهنگ غنی اسلام و تشیع را به جهانیان معرفی کند حوزه‌ علمیه است و برای انتقال این فرهنگ استفاده از دنیای رسانه و دیجیتال یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: کار مهم دیگری که حوزه علمیه باید انجام دهند این است که استفاده از ابزارهای جدید برای تحقیق و پژوهش را گسترش دهد و نتیجه پژوهش‌های حوزویان را در اختیار اندیشمندان قرار دهند.
حجت الاسلام نورمفیدی استفاده حوزه از ابزار جدید برای سهولت دسترسی به پیام و فرهنگ غنی حوزه در بخش های آموزش و پژوهش را ضروری دانست وخاطر نشان کرد: حوزه های علمیه باید به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر در این عرصه وارد شود و موسسات و مراکزی که می‌توانند در این بخش فعالیت کنند باید تمام توان و تلاش خود را برای تحقق آن به کار گیرند.
وی همچنین تصریح کرد: البته تاکنون گام‌های بسیار خوبی دراین زمینه برداشته شده است و درحال حاضر مراکز و موسسات مختلفی هستند که انصافا گام‌های خوبی را برمی‌دارند، ولی به نظر می‌رسد برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید کارهای اساسی‌تری صورت گیرد.
این استاد حوزه با اشاره به این که فعالیت‌های رسانه‌ای حوزویان نباید تنها در حوزه زبان‌های فارسی و عربی خلاصه شود، افزود: به نظر می‌رسد تحول در عرصه رسانه نباید فقط در حوزه زبان عربی و فارسی صورت گیرد چرا که دانشگاه‌ها و مراکز علمی دنیا تشنه آشنایی با دین مبین اسلام هستند ولی ازآن جا که ما با زبان عربی و فارسی برنامه‌های خود را ارئه می کنیم سایر علاقمندان در گوشه و کنار جهان نمی‌توانند از داشته‌های ما استفاده کنند.
 
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS