دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دانشگاه آزاد مدرسه مدیریت و توسعه راه اندازی می کند / مدیریت دانشگاه آزاد الگویی برای سایر دانشگاهها است.

No image
دانشگاه آزاد مدرسه مدیریت و توسعه راه اندازی می کند / مدیریت دانشگاه آزاد الگویی برای سایر دانشگاهها است. دکتر عبدالله جاسبی صبح امروز در نشست خبری ربع قرن فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مراسه هفته بزرگداشت ربع قرن فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی از 31 اردیبهشت ماه تا 6 خرداد ماه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقای آموزش و فرهنگی عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهش محوری و ژرفا بخشی تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی و شکوفایی استعدادها و پرورش منابع انسانی توانمند، دانشگاه آزاد اسلامی و تولید علم و جنبش نرم افزاری، دانشگاه آزاد اسلامی و منزلت دانشجو نشاط اجتماعی و توسعه پایدارد و دانشگاه آزاد اسلامی و تقویت ارتباطات و تحکیم علمی دانشگاه اسلامی عناوین روزهای برگزاری هفته بزرگداشت دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی اظهار داشت: شنبه یک آذر ماه سال جاری شورای مرکزی دانشگاه آزاد و یکشنبه دوم آذر ماه سال جاری نیز همایش ربع قرن فعالیت دانشگاه آزاد برگزار خواهد شد.
جاسبی با اشاره به دستاوردهای این دانشگاه در طول 25 سال فعالیت خود خاطر نشان کرد: هزار و 500 انجمن علمی، ادبی و هنری، 270 تشکل سیاسی، چهار اتحادیه دانشجویی، 295 تشکل مذهبی دانشجویی، 106 تشکل اساتید 186 دفتر مشاوره، 190کانون هلال احمر، هزار و 500 نشریه دانشجویی و 325 هزار دانشجوی بسیجی در دانشگاه آزاد وجود دارد که این نشان دهنده فضای باز دانشگاه است.
وی خاطرنشان کرد: راه اندازی رشته های میان رشته ای روز که در دانشگاه های دنیا راه اندازی شده و تاسیس مدرسه مدیریت و توسعه به منظور تربیت مدیران آینده کشور در دستور کار دانشگاه آزاد قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از راه اندازی سیستم ثبت نام اینترنتی از سال آینده درتمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد سعی دارد تا تعداد دانشجویان رشته های مجازی خود را تا پایان برنامه چهارم توسعه به 10 هزار داشجو و در پایان چشم انداز 20 ساله به یک میلیون دانشگاه افزایش دهد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS