دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم؛ مدیریت حوزه کارهای جدید را در حوزه علمیه دنبال کند

No image
دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم؛ مدیریت حوزه کارهای جدید را در حوزه علمیه دنبال کند دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم گفت: مدیریت جدید حوزه با رعایت اصل حاکمیت قانون، کارهای جدید را در حوزه علمیه دنبال کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌ الله محمد یزدی، دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم، امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیر حوزه علمیه قم در سخنانی از زحمات حجت الاسلام و المسلمین سیدهاشم حسینی بوشهری در زمان ده سال فعالیت‌اش‌ با عنوان مدیر حوزه علمیه قم تقدیر کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: آیت‌الله مرتضی مقتدایی که به عنوان مدیر جدید حوزه علمیه قم معرفی شده، دارای سوابق مدیریتی بوده و یکی از فضلای برجسته حوزه علمیه قم به شمار می‌آید.
دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد:‌ امیدواریم مدیریت جدید حوزه بتواند با رعایت اصل حاکمیت قانون و ضوابط، کارهای جدید را در حوزه علمیه دنبال کند.
این استاد خارج فقه حوزه علمیه قم افزود: پذیرش مسؤولیت در نظام اسلامی دارای شرایط ویژه‌ای است و با دیگر نظام‌های مادی متفاوت است، کسی که مسؤولیتی را می پذیرد، باید به خود افتخار کند.
وی تأکید کرد: پذیرش مسؤولیت باید با هدف کسب رضای خداوند و خدمت به مردم صورت گیرد و فردی که چنین مسؤولیتی را می‌پذیرد، باید توان آن را داشته باشند.
آیت الله یزدی گفت: مسؤولان ابتدا باید توان خود را بسنجند و سپس عهده‌دار مسؤولیتی شوند و اگر کسی توانایی دارد بر او واجب است که چنین مسؤولیتی را بپذیرد و مردم نیز باید از او حمایت کنند.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: حوزه‌‌های علمیه در کشور از اهمیت خاصی برخوردارند و توقع از حوزه علمیه این است که بتواند فقهایی برای شورای نگهبان و مسؤولانی برای آینده دستگاه قضایی و نظام تربیت کنند.
وی اظهار داشت: شناخت نیازهای روز از وظایف حوزه‌های علمیه است و برای پاسخگویی به این نیازها برنامه‌ریزی کنند.
آیت‌الله یزدی با بیان این‌که در نظام حوزوی جوسازی‌ و مسائل این‌چنینی معنا ندارد، اضافه کرد: استفاده از این کلمات در ارتباط با حوزه‌های علمیه در شأن و جایگاه حوزه نیست، و این اختصاص به جایی دارد که به دنبال قدرت دنیوی هستند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS