دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رقابت 25 هزار داوطلب برای ورود به حوزه علمیه

No image
رقابت 25 هزار داوطلب برای ورود به حوزه علمیه همزمان با سراسر کشور آزمون پذیرش حوزه علمیه قم در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد اعظم برگزار شد.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام غفوری، مسوول برگزاری این آزمون به مرکز خبر حوزه گفت: آزمون ورودی حوزه علمیه، همزمان در چهل و یک حوزه برگزار شد که مهمترین حوزه، قم است.
وی، تعداد داوطلبان این آزمون در قم را دو هزار نفر اعلام کرد و افزود: در سراسر کشور بیش از بیست و پنج هزار نفر، داوطلب حضور درحوزه‌های علمیه هستند.
غفوری با اشاره به مقاطع برگزاری آزمون اظهار کرد: آزمون ورودی حوزه‌های علمیه در دو مقطع سیکل و دیپلم برگزار شد.
مسوول آزمون ورودی حوزه علمیه قم اظهار کرد: نتیجه آزمون تا اول مردادماه از طریق مرکز مدیریت حوزه علمیه قم و مدارس علمیه سراسر کشور اعلام خواهد شد و سپس بر اساس ظرفیت مدارس پذیرش انجام می‌گیرد.
وی افزود: پس از اعلام نتایج از داوطلبان برگزیده، مصاحبه حضوری به عمل خواهد آمد و سپس نتایج پذیرفته شدگان، جهت ثبت‌نام در مدارس علمیه اعلام می‌شود.
غفوری همچنین از افزایش شرکت‌کنندگان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: امسال برای نخستین بار ثبت‌نام به صورت متمرکز و از طریق باجه‌های پستی برگزار شد و تعداد شرکت‌کنندگان نیز نسبت به سال گذشته بیست درصد رشد داشته است.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS