دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شورای عالی حوزه علمیه قم تصویب کرد؛ تاسیس شورای حمایت از ساختارها و روند فعالیت های علمی حوزه

No image
شورای عالی حوزه علمیه قم تصویب کرد؛ تاسیس شورای حمایت از ساختارها و روند فعالیت های علمی حوزه شورای عالی حوزه علمیه قم در جلسه اخیر خود با تاسیس شورای حمایت از ساختارها و روند فعالیت های علمی حوزه موافقت کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شورای عالی حوزه علمیه قم در جلسه اخیر خود به منظور اجرای ماده واحده مصوب 22 خرداد 1387 شورای عالی انقلاب فرهنگی، با تاسیس شورای حمایت از ساختارها و روند فعالیت های علمی حوزه زیر نظر شورای عالی حوزه علمیه قم موافقت کرد.
بر اساس این مصوبه شورای عالی حوزه علمیه قم، شورای حمایت از ساختارها و روند فعالیت های علمی حوزه با حضور مدیر حوزه علمیه قم، مدیر حوزه های علمیه خواهران، معاون پژوهشی حوزه علمیه قم، مسوول دبیرخانه شورای عالی حوزه، دو نفر از اعضای شورای عالی و سه نفر از فضلای حوزه علمیه با تعیین شورای عالی تشکیل می شود.
تعیین ضوابط علمی و قانونی اعطای امتیاز علمی به مجلات علمی، مجوز تاسیس انجمن های علمی، قطب های علمی و امتیاز کرسی های نظریه پردازی، نقد، مناظره و آزاداندیشی بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از وظایف و اختیارات این شوراست.
گفتنی است، حجج اسلام سیدمحمد غروی و محمود رجبی به عنوان دونفر از اعضای شورای عالی و حجج اسلام حمید پارسانیا، علی عباسی و احمد واعظی به عنوان سه نفر از فضلای حوزه علمیه از سوی شورای عالی برای حضور در شورای حمایت از ساختارها و روند فعالیت های علمی حوزه تعیین شدند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS