دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

موسوعه امام حسین(ع) در 18 جلد منتشر می‌شود

No image
موسوعه امام حسین(ع) در 18 جلد منتشر می‌شود معاون پژوهش بنیاد معارف اسلامی قم گفت: با تلاش محققان این بنیاد، موسوعه امام حسین(ع) در18 جلد در حال تدوین است که 70 درصد منابع آن مربوط به اهل سنت است.
حجت‌الاسلام سیدغلامرضا حسینی در گفتگو با مرکز خبر حوزه، در خصوص تاریخچه تشکیل بنیاد معارف اسلامی گفت: این بنیاد در سال 63 از سوی مرحوم آیت‌الله سید عباس مهری نماینده وقت امام خمینی(ره) در کویت تأسیس شد و مبنای کار آن فعالیت پژوهشی پیرامون اهل‌بیت(ع) است.
وی با اشاره به انجام موسوعه‌نویسی و معجم نویسی در این بنیاد گفت: معجم احادیث امام مهدی(عج) حاصل تلاش محققان این بنیاد است که دو سال پیاپی به عنوان کتاب سال ولایت برگزیده شد.
معاون پژوهش بنیاد معارف اسلامی افزود: در این موسوعه بیش از 420 مصدر از مصادر شیعه و سنی اخذ شده و در 5 جلد در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تدوین موسوعه‌های حضرت زهرا(س)، امام حسن(ع)، امام سجاد(ع) و امام باقر(ع) در حال انجام است گفت: 15 محقق برای تدوین این مجموعه‌ها در حال فعالیت‌اند و نزدیک به 50 درصد کار به انجام رسیده است.
حجت‌الاسلام حسینی افزود: در این موسوعه‌ها تاریخ زندگانی، هیئت سیاسی، اجتماعی و دینی آن بزرگواران مورد بررسی قررا گرفته است و به فعالیت علمی مشابه تمام مراکز توجه داریم و سعی می‌کنیم موازی کاری نشود.
وی پاسخگویی به سئوالات دینی و شبهات را از دیگر فعالیت‌های بنیاد معارف اسلامی دانست و افزود: این بنیاد به صورت اینترنتی پاسخگوی پرسش‌های دینی است و علاقمندان برای طرح پرسش‌های خود می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی این بنیاد به نشانی maarefislami.com مراجعه کنند.
منبع خبر:
خبرگزاری حوزه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS