دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پذیرش دانش‌پژوه در مقطع کارشناسی ارشد تبلیغ

No image
پذیرش دانش‌پژوه در مقطع کارشناسی ارشد تبلیغ رسا، سرویس فرهنگی ـ مرکز آموزش‌های تخصصی تبلیغ به منظور تربیت نیروهای توانمند و متخصص در زمینه تبلیغ برای سال تحصیلی 87-88 در سطح سه دانش‌پژوه می‌پذیرد.
حجت‌الاسلام عباس مقیسه، مدیر مرکز تربیت راهنمای مرکز آموزش‌های تخصصی تبلیغ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: مرکز آموزش‌های تخصصی تبلیغ به منظور تربیت نیروهای توانمند و متخصص در زمینه تبلیغ در سطح کارشناسی ارشد با سه گرایش تبلیغ داخل کشور، تبلیغ خارج کشور و مدیریت مسجد برای سال تحصیلی 87-88 دانش‌پژوه می‌پذیرد.
وی درباره توانمندی‌های فارغ‌التحصیلان این دوره اظهار داشت: مدیریت سازمان‌های دینی و فرهنگی، قدرت تبلیغ در دانشگاه‌ها، امامت جمعه و جماعت شهرهای بزرگ کشور و تخصص در امور پژوهشی تبلیغ از توانمندی‌های فارغ‌التحصیلان این مرکز است.
حجت‌الاسلام مقیسه اتمام سطح دو تبلیغ یا دوره سفیران هدایت را از شرایط نام‌نویسی در این دوره عنوان و خاطر نشان کرد: برخورداری از صلاحیت اخلاقی و سیاسی و توانایی جسمانی، قبولی در آزمون ورودی و کسب امتیاز در مصاحبه علمی و مهارتی، تعهد به مقررات آموزشی، تلبس دائم به لباس روحانیت و حداکثر سن 34 سال از دیگر شرایط نام‌نویسی در این دوره‌های آموزشی است.
مدیر مرکز تربیت راهنما در ادامه با اشاره به مزایای گذراندن سطح سه تبلیغ گفت: اعطای مدرک رسمی سطح سه تبلیغ از سوی مرکز مدیریت حوزه، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رشته‌های تخصصی، پرداخت کمک هزینه تحصیلی و معافیت از دروس عمومی حوزه از مزایای این دوره آموزشی است.
وی در پایان تصریح کرد: مواد آزمون ورودی دوره‌ سطح سه تبلیغ، در دو بخش عمومی شامل فقه و اصول در حد پایه نهم حوزه و اختصاصی شامل تفسیر، کلام، تاریخ معصومان(ع) و اطلاعات عمومی است.
گفتنی است، نام نویسی در دوره تربیت راهنما از بیستم بهمن آغاز و تا 28 اسفند ادامه دارد. علاقه‌مندان جهت نام‌نویسی می‌توانند با در دست داشتن دو قطعه عکس، فتوکپی شناسنامه، تکمیل فرم ثبت‌نام و ارایه گواهی اتمام سطح دو تبلیغ و یا دوره سفیران هدایت از ساعت 9 تا 12 صبح به مدرسه عالی دارالشفاء و یا از ساعت 15 تا 18 عصر به مجتمع شهید صدوقی واقع در 45 متری شهید صدوقی، 20 متری فجر، 20 متری دانش و در شهرستان‌ها به مراکز تربیت راهنما و سفیران هدایت مراجعه کنند.
شایان ذکر است، آزمون ورودی دوره‌ سطح سه تربیت راهنما در روز پنج‌شنبه دوازدهم اردیبهشت، ساعت چهار بعدازظهر برگزار می شود.
منبع: رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

تبلیغ تربیت گرا – جلد اول - کلیات

تبلیغ تربیت گرا – جلد اول - کلیات

مخاطبین نوشته‌ی پیش‌رو دست‌اندرکاران امر تبلیغ بوده و شامل کلیات تبلیغ تربیت‌گرا می‌باشد و مبتنی بر آیات و روایات تالیف شده است.
تبلیغ تربیت گرا – جلد چهارم - روش لسانی

تبلیغ تربیت گرا – جلد چهارم - روش لسانی

اثر حاضر، به ترسیم روش های لسانی ارائه مفاهیم تبلیغی پرداخته است. مباحث این کتاب در ده فصل ارائه شده است.
تبلیغ تربیت گرا – جلد سوم - محتوای لسانی

تبلیغ تربیت گرا – جلد سوم - محتوای لسانی

در پژوهش‌هایی که در عرصه دانش تبلیغ انجام شده است، «محتوا» و زوایای مختلف آن مورد توجه جدی پژوهشگران قرار نگرفته است. مجموعه پیش‌رو «محتوا» را در بخش لسانی تبلیغ تربیت گرا ترسیم می‌کند.
کتاب قواعد تبلیغ دین در کتاب و سنت

کتاب قواعد تبلیغ دین در کتاب و سنت

کتاب در سه بخش تدوين‌شده است: بخش نخست به کليات و تعريف تبليغ دين مي‌پردازد و در بخش دوم به مباني و اصول تبليغ پرداخته و درنهايت بخش سوم ويژگي‌هاي مبلّغ ديني را بررسي مي‌کند.

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS