دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جایگاه علمى

No image
جایگاه علمى

جایگاه علمى

حضرت آیت الله فیاض در حوزه پرافتخار نجف اشرف در کنار دیگر فرزانه هاى علمى و فقیهان برجسته جهان اسلام، رکن استوار و مؤثر در عرصه تدریس، تبیین و پاسدارى از مرزهاى اعتقادى و حفظ آن حوزه دینى هزار ساله مى باشد. یکى از نویسندگان در این مورد آورده است:

«او سفره دانش خود را سخاوتمندانه و کریمانه و فروتنانه در دو عرصه قلم و بیان به روى تشنگان علوم دینى و معارف اهل بیت، و بویژه در دو حوزه تخصصى فقه و اصول گسترانید و امروزه صدها و بلکه هزاران دانشجوى علوم دینى، محقق، پژوهشگر و مجتهد، در عرصه قلم و بیان که به حق در هر دو، زبان زد و اهل فن است (حلقات درسى او در حوزه علمیه نجف اشرف و آثار فراوان علمى او) از سفره گسترده دانش پرفیض فیاض، مستفیض و بهرمند مى باشند.»[10]

ایشان با شایستگى علمى درخشان که کسب کرد، اذهان دانش دوستان و علاقمندان به علوم اهل بیت، را به خود جلب کرد.

آیت الله محمد عیسى محقق خراسانى که در حدود 37 سال قبل از نزدیک او را دیده بود، چنین اظهار مى دارد:

«حضرت علاّمه مدقق، فاضل محقق محمد اسحاق فیاض آینده روشن و بلکه منزلت فعلى وى با هیچ یک از فضلاى افغانستان، اعم از قدما و متأخرین قابل مقایسه نیست وى اکنون از مفاخر حوزه علمیه نجف است و چنان که در آینده از مراجع عظام تقلید خواهند بود و آینده ایشان بس روشن و امیدبخش است»[11]

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

محمد اسحاق فیّاض

محمد اسحاق فیّاض

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS