16 فروردین 1397, 3:0
هدف کلی این تحقیق استخراج راهکارهای ممکن در ایجاد و تقویت زمینه های لازم نظارت سازمان های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام دینی است؛ اهداف فرعی این تحقیق عبارت اند از: ترسیم وضعیت موجود سازمان های غیر دولتی فعال در حوزه فرهنگی ـ دینی، شناخت نوع رابطه دولت و سازمان های غیر دولتی فعال در حوزه فرهنگی ـ دینی در نظارت بر تبلیغ و ترویج پیام های دینی، شناخت نوع رابطه سازمان های غیر دولتی در امر نظارت بر تبلیغ و ترویج پیام های دینی با یکدیگر، شناخت موانع موجود در نظارت سازمان های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام های دینی.
فصل اول این کتاب کلیات تحقیق را در قالب بیان مسأله، ضرورت و اهمیت موضوع، اهداف تحقیق، سؤالات تحقیق، پیشینه تحقیق، پایان نامه ها و طرح ها، و مقالات بیان می کند.
فصل دوم با عنوان ادبیات تحقیق به بیان تاریخچه سازمان های غیر دولتی، کلیاتی راجع به سازمان، کلیات سازمان های غیر دولتی، تعامل دولت و سازمان های غیر دولتی، مفهوم دین پژوهی و تعریف دین و مباحث بنیادی نظارت می پردازد.
فصل سوم روش تحقیق را مورد بررسی قرار داده است که موضوعات آن از قبیل: تعریف مفاهیم، تعریف نظری، تعاریف عملیاتی، جامعه و نمونه آماری، روش گردآوری داده ها، اعتبار و روایی، فنون تجزیه و تحلیل اطلاعات، محدودیت های تحقیق است.
فصل چهارم به توصیف و تبیین داده ها می پردازد؛ وضع فعالیت سازمان های غیر دولتی فرهنگی دینی، ساختار سازمان های غیر دولتی فرهنگی دینی، ضرورت شکل گیری سازمان های غیر دولتی فرهنگی دینی، و وضعیت نظارت بر امور فرهنگی دینی عناوین اصلی مطالب این فصل است.
در فصل پنجم نتیجه گیری و پیشنهادات آمده است که مطالب آن عبارت است از: وضعیت موجود سازمانهای غیر دولتی، نحوه تعامل سازمان های غیر دولتی فرهنگی دینی و سازمان های دولتی، نحوه نظارت سازمان های غیر دولتی فرهنگی دینی بر تبلیغ و ترویج، موانع موجود در نظارت سازمان های غیر دولتی فرهنگی دینی بر تبلیغ.
کتابخانه هادی
پژوهه تبلیغ
ارتباطات دینی
اطلاع رسانی
فرهیختگان