دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب نهضت خدمت رسانی منتشر شد.

No image
کتاب نهضت خدمت رسانی منتشر شد.
رسا سرویس فرهنگی ـ کتاب«نهضت خدمت رسانی» تحقییقی از صمصام‌الدین قوامی از سوی معاونت فرهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب«نهضت خدمت‌رسانی» بر آن است که نهاد امامت جمعه بر‌ اساس نظریه خدمت آن چنان قدرت و قداستی پیدا خواهد کرد که در اوج محبوبیت، به اوج کار‌آمدی و تأثیر خواهد رسید و مایه مصونیت و صیانت نظام دینی می‌شود.
در این نوشتار سعی شده است که موانع و عوامل خدمت‌گزاری بهینه ائمه ‌جمعه شناسایی شود و ساز و کار و ساختار مناسب و متناسب برای تحقق نظریه خدمت این نهاد پیشنهاد شود.
پس از مقدمه در این کتاب پیشگفتاری مفصل در نود صفحه به ویژگی‌ها و انواع جنبش‌های اجتماعی، مراحل جنبش‌های اجتماعی، نظریه خدمت و فلسفه خدمت، شناخت واژه امامت، و جایگاه واقعی ائمه جمعه پرداخته شده است.
بخش اول این کتاب در سه فصل با نام‌های فرهنگ‌سازی ، فرهنگ‌سازی خدمت و نهضت‌آفرینی به مسأله تأسیس نهضت پرداخته است.
در بخش دوم این کتاب با عنوان تبیین نهضت سه فصل مورد بررسی است. اهمیت جایگاه تبیین، ابزار تبیین و محورهای تبیین از جمله بحث‌های این بخش است.
در بخش پایانی تداوم نهضت را در دو مبحث رهبری نهضت و تداوم و نهادینه‌کردن نهضت مورد بررسی قرار داده است.
در گزیده‌ای از بخش دوم ذیل عنوان«سیره علماء و صلحاء در خدمت» می‌خوانیم:«همین شهید رجایی، خود شاخص‌ترین نماد کارگزاری خدمت‌گزار است که منزل او، منزلت او؛ روش او جز نام نیک و شاخص در بین مردم ندارد. کسی که معروف است پشت میز کارش می‌خوابید و ساده بود و ساده می‌زیست و با محرومان بود. چون وجودش برای نظام جاذبه و منفعت داشت دشمنان او را زدند. شهید رجایی اکنون ضرب‌المثل است، جشنواره شهید رجایی، طرح شهید رجایی، مردمی‌بودن شهید رجایی تماما در اذهان و فرهنگ مردم باقی مانده است و تبدیل به یک عنصر فرهنگی شده است.»
گفتنی است، کتاب«نهضت خدمت‌رسانی» بر اساس نظریه خدمت، تحقییقی از صمصام‌الدین قوامی در 383 صفحه و به شمارگان 1500 نسخه برای دومین‌بار در سال جاری از سوی معاونت فرهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه منتشر شده است.
 
منبع:
www.rasanews.com 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا
Powered by TayaCMS