دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

داوری در حقوق خانواده

No image
داوری در حقوق خانواده پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب داوری در حقوق خانواده به قلم فرج الله هدایت نیا را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب داوری در حقوق خانواده به قلم فرج الله هدایت نیا در دو بخش به بررسی تاریخ داوری و مبانی آن در خانواده می پردازد و انواع داوری را ارزیابی می کند.
نویسنده در بخش اول این کتاب در پنج فصل به بیان مفهوم شناسی داوری، پیشینه و سیر داوری، ماهیت داوری، مبانی داوری در حقوق خانواده و انواع داوری می پردازد.
بخش دوم کتاب با عنوان داوری در حقوق اسلامی و قوانین موضوعه در یازده بخش به بررسی مسایلی چون موضوع داوری، اجباری یا اختیاری بودن داوری، شیوه تعیین داوری، شرایط داوران، وظایف و اختیارات داوران می پردازد.
سئوالات و شبهات، داوری و مقررات مرتبط، ارزیابی عملکرد نهادهای داوری، داوری قراردادی (شرط داوری) و مطالعه تطبیقی داوری در حقوق خانواده از دیگر عناوین مورد بحث در این بخش است.
نگارنده در این کتاب کوشیده است تا داوری در حقوق خانواده را از منظر منابع فقهی مورد مطالعه قرار دهد و قوانین موضوعه ایران را با هدف بررسی میزان تطابق آن با مبانی فقهی ارزیابی کند.
بررسی عملکرد شعب داوری در خصوص حل و فصل اختلاف های خانوادگی از دریچه آمار و ارقام و کنکاش در دلایل موفقیت ها و ناکامی ها از دیگر اهداف نویسنده در این نوشتار است.
کتابداوری در حقوق خانواده به قلم فرج الله هدایت نیا در293صفحه، با 2000شمارگان دوهزار نسخه از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به چاپ رسیده است.
علاقه مندان می توانند برای تهیه این کتاب یا کسب آگاهی بیشتر با شماره های88503341 و 88730446 با پیش شناره 021 تماس بگیرند و یا به پایگاه اینترنتی http://www.poiict.org مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
Powered by TayaCMS