دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت‌الله فاضل لنکرانی قهرمان فقه الحدیث بود

No image
آیت‌الله فاضل لنکرانی قهرمان فقه الحدیث بود مدیر پیشین حوزه علمیه قم در همایش «بررسی شیوه استنباط و نوآوری‌های فقهی حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی(ره)» گفت: حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی(ره) در فقه‌الحدیث قهرمانانه وارد می‌شد و با تتبّع و هوش ویژه‌ای به تبیین حدیث می‌پرداخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید هاشم حسینی بوشهری، عضو شورای عالی حوزه علمیه قم در همایش «بررسی شیوه استنباط و نوآوری‌های فقهی حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی» که به ابتکار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بیستم خردادماه، در مرکز همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، آن مرجع تقلید را مظهر تواضع، لسان صادق، فقیهی ژرف‌اندیش با نگاهی وسیع‌، نوآور و زمان شناس خواند و گفت: ما در بین بزرگانمان کمتر کسی همچون آن مرجع عالیقدر سراغ داریم که در سن نوزده سالگی در درس خارج حضرت آیت‌الله بروجردی(ره) حاضر شود و با بیانی شیوا و دقیق دروس ایشان را تقریر کند.
وی در ادامه گفت: بنده سال‌ها در دروس خارج فقه و اصول ایشان حاضر بودم و ویژگی برجسته علمی آن مرجع فقید این بود که وقتی به روایت و کلمات معصومین(ع) می‌رسیدند، احساس می‌کردیم در کنار یکی از اصحاب ائمه اطهار(ع) قرار داریم و با دقت و درایت به نقل روایات می‌پرداختند.
مدیر سابق حوزه علمیه قم اظهار داشت: حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی(ره) در فقه‌الحدیث قهرمانانه وارد می‌شد و با تتبّع و هوش ویژه‌ای به تبیین حدیث می‌پرداخت.
استاد دروس خارج حوزه علمیه قم گفت: ارادت من به آن عالم ربّانی نه به دلیل شاگردی ایشان بود؛ بلکه رابطه من با ایشان، رابطه مرید و مراد بود و می‌گویم که آن مرجع عالیقدر زود از میان ما رفت.
وی در ادامه سخنانش تصریح کرد: این همایش بایستی با ابهت‌تر از این برگزار شود؛ گرچه زحمات و ابتکار دفتر تبلیغات اسلامی در برگزاری این همایش نکوداشت بسیار ارزشمند است.
عضو شورای عالی حوزه علمیه قم در پایان ابراز داشت: پیشنهاد می‌کنم که پس از شناسایی شاگردان آن مرجع عالیقدر، هر کدام از آنان بحثی از مباحث بدیع حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی را تحقیق و بررسی کنند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
Powered by TayaCMS