دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نه، او را نکش!

No image
نه، او را نکش!

نه، او را نكش!

زنی به نزد حکیمی آمد و ناله کنان گفت: ای مرد خدا! به دادم برسید. حکیم گفت: سلام علیکم! زن دستپاچه افزود: ببخشید، حالم خراب است، یادم رفت سلام کنم، ویران شده‌ام! حکیم گفت: مشکل چیست؟ خداوند سبحان برای هر مشکل مومنین یک راه حل منطقی و مناسب دارد سپس به قرآنی که نزد او بود اشاره کرد و گفت !:

هی مپرسید این چرا و آن چراست

سین برنامه که در دست شماست!

این سخنهای عظیم ما بود

متن قرآن کریم ما بود...

زن گفت: من زنی بیوه بودم؛ فردی از من خواستگاری کرد و با هم محرم شدیم اکنون بار دارم و می‌خواهم سقط جنین کنم چون بعد از اتمام زمان محرمیت، نمی‌توانم فرزندم را بزرگ کنم، با این خرج گران مانده‌ام چه کنم!

حکیم پرسید: چند ماهه بار دارید؟

زن گفت: 5 ماهه

حکیم افزود: شما و شوهرتان... زن گفت: او شوهر صیغه ای من است!

حکیم ادامه داد: فرقی ندارد، شما براساس صیغه شرعی عقد شده‌اید و صیغه موقت و دائم با هم در این خصوص یکی است، شما شرعاً و عرفاً زن و شوهرید.

سپس گفت: بله داشتم می‌گفتم شما و شوهرتان با هم محرم شده‌اید، زندگی کرده‌اید و از فرزندتان دعوت کرده‌اید به دنیا بیاید، او هم آمده است و الآن موجودی زنده است با همه حقوقی که یک انسان دارد، بنابر‌این حق ندارید او را بکشید!

زن گفت: سقط می‌کنیم. حکیم با ناراحتی اظهار داشت: خوب یعنی می‌کشید! او زنده است! شما دعوتش کرده‌اید، اگر او را سقط کنید، مهمانی را که خود دعوت کرده‌اید و نمی‌تواند هیچ دفاعی از خود کند را کشته‌اید! دوست دارید قاتل، آنهم قاتل عزیزترین کستان باشید؟!

زن در حالیکه آرام می‌گریست گفت: با حرف مردم چه کنم؟ با فقیری چه کنم؟ حکیم گفت: وقتی کار خلاف شرع نکرده‌ای چرا از حرف مردم ناراحتی؟ قبول دارم که هنوز متاسفانه بعضی از عرفهای ما ضدشرع است اما اگر قرار شد بین عرف و شرع یکی انتخاب شود، به یقین ، شرع منطقی و درست است! وجدان آرام داشته باش و به خداوند سبحان توکل کن، در نخواهی ماند. زن گفت: سخنهای شما به من آرامش می‌بخشد، نظر شوهرم هم همین است که بچه به دنیا بیاید، خدای او بزرگ است!

حکیم گفت: درست می‌گوید، گاهی فرزندان صیغه ای از فرزندان عقد دائمی به یاری خداوند برای پدر و مادر و مومنین پربرکت تر می‌شوند، فراموش نکن که همه چیز در دست خداوند متعال است، اگر ما درست بندگی کنیم او خوب خدایی است! زن گفت: وضع مالی ما خوب نیست!

حکیم گفت: اگر حال کسی مطابق تعادل و نیکی باشد، وضع مالی او نیز کم کم و به یاری خدا خوب می‌شود. من چهار فرزند دارم. روزی فردی به من گفت: شما چطور زندگی خود را اداره می‌کنید؟ به او گفتم: خداوند اداره می‌کند، هر فرزندی از من به دنیا آمده، وضع مالی من بهتر شده است! من هم در کنار آنها بهتر روزی می‌خورم!

زن گفت: بنابراین من نباید هیچ گونه نگرانی داشته باشم؟

حکیم افزود: هرگز! برو فرزندت را به دنیا بیاور شاید خدا لطف کرد و با شوهرت عقد دائم شدید! محبت خود را به او بیشتر کن و به آینده درخشان بیندیش، ناراحتی زمانی است که انسان غیرشرعی با نامحرم رابطه داشته باشد، شما هرگز ناراحت نباش، ضمناً خداوند در آیه 31 اسراء فرموده اند:

ولاتقتلوا اولادکم خشیه املاق نحن نرزقهم و ایاکم ان قتلهم کان خطاء کبیرا و فرزندانتان را از ترس فقر (و امورواهی) نکشید؛ ما به آنها و شما روزی می‌دهیم (و بدانید که) به یقین کشتن آنها گناه بزرگی است (و عواقب دنیوی و اخروی وحشتناک برایتان دارد.)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS