دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چگونه در کارهایمان موفق شویم؟

هرکس در زندگی خود اهدافی دارد و برای رسیدن به آن شرایطی لازم است. این شرایط شامل شش اساس و پایه اصلی می‌باشد که با طی کردن هر مرحله سریعتر و موفقتر به اهداف خود می‌رسیم.
چگونه در کارهایمان موفق شویم؟
چگونه در کارهایمان موفق شویم؟

هرکس در زندگی خود اهدافی دارد و برای رسیدن به آن شرایطی لازم است. این شرایط شامل شش اساس و پایه اصلی می‌باشد که با طی کردن هر مرحله سریعتر و موفقتر به اهداف خود می‌رسیم. این شش اساس و پایه اصلی عبارتند از:

1- تعیین هدف معین و ایمان به هدف، 2- ذوق و استعداد، 3- برنامه ریزی و نظم و انضباط، 4- کار و تلاش و استقامت در کار، 5- شور و مشورت و قاطعیت در تصمیم گیری، 6- اعتماد به نفس و تجربه اندوزی از شکست ها.

الف) تعیین هدف معین و ایمان به هدف:

برای هر سفری مقصدی لازم است، پس برای شروع هر کاری هدفی لازم است. قدم اول تعیین هدفی معین است و شما نباید آن را به اجبار انجام دهید و برای انجام دادن آن نیاز به ذوق و علاقه است. پس باید به هدفتان ایمان کامل داشته باشید و مطمئن باشید که کاری را که شروع کرده اید تا آخر طی کرده و به هدفتان می‌رسید.  

ب) ذوق و استعداد:

غذای آشپزی که ذوق آشپزی را ندارد، خوش طعم نیست. برای به ثمر رساندن هر کاری نیاز به ذوق و علاقه است و در هر زمینه ای که استعداد دارید ذوق و علاقه نیز دارید. پس می‌توان گفت شما باید در هدفتان استعداد داشته باشید تا ذوق و علاقه در شما پدید آید.

ج) برنامه ریزی و نظم و انضباط:

هر پشت کنکوری ای که در درس خواندن برنامه ریزی ندارد هیچ گاه در آزمون سراسری کنکور در رشته دلخواه قبول نمی شود. پس برای رسیدن به هدفمان نیاز به نظم و انضباط داریم. اساسی ترین پای نظم و انضباط برنامه ریزی است. در برنامه ریزی موفق تمام کارهای خود را انجام می‌دهید و علاوه بر آن به هدفتان رسیدگی می‌کنید. پس برای برنامه ریزی‌های درست و منطقی بهتر است از بزرگترها ، مشاورها و یا معلم کمک بگیرید.

د) کار، تلاش و استقامت در کار:

کارگری که تلاش نمی کند یا در کار خود استقامت ندارد هیچ گاه نمی تواند انتظار حقوق و درآمد بالایی داشته باشد. برای رسیدن به هر کاری نیاز به تلاش و کار زیادی است. اگر به اندازه کافی در کار و تلاش استقامت داشته باشید نتیجه زحمات خود را زودتر می‌بینید.

هـ) شور و مشورت و قاطعیت در تصمیم گیری:

مدیری که برای پشت سرگذاشتن موانع شرکت خود با مسئولان آن شرکت مشورت می‌کند و از نظر و فکر همه بهره مند می‌شود بسیار موفق است اما مدیری که قدرت تصمیم گیری ندارد و دیگران برای او تصمیم می‌گیرند. دیگر نمی توان او را مدیر و مسئول تصمیم گیری شرکت خطاب کرد. شما نیز مسئول تصمیم گیری‌های هدف خود هستید. این بسیار طبیعی است که برای رسیدن به هر هدفی موانعی را باید پشت سر گذاشت و باید تصمیم‌های مهمی را گرفت. بهتر است برای تصمیم از کسانی مانند پدر یا مادر که خیرخواه ما هستند مشورت بگیریم. اما شما نباید اجازه دهید که همه کارها را دیگران برای شما انجام دهند. این نشان عدم اعتماد شما به خود شماست. با تصمیم گیری درست اما با مشورت دیگران می‌توان موفق و سربلند به هدفتان برسید.

و) اعتماد به نفس و تجربه اندوزی از شکست ها:

پهلوان تختی را که همه می‌شناسند، او بارها در مسابقات شکست خورده بود اما به خاطر اعتماد به نفس از شکست‌های خود تجربه کسب کرد و همیشه می‌گفت: شکست یک پله به سوی موفقیت است. 

اعتماد به نفس یکی از لازمه‌های یک زندگی موفق است. اگر شما اعتماد به نفس کافی داشته باشید از هر شکستی که می‌خورید، تجربه کسب کرده، آن را به فال نیک می‌گیرید و دوباره به راهتان ادامه می‌دهید تا به هدفتان برسید.
این شش کلید، رمزهای در موفقیت را گشوده و شما را موفق تر از قبل به اهدافتان می‌رساند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
Powered by TayaCMS