دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی با انتقاد از امیر بحرین ؛ امروز کسانی بر مسلمان‌ها حاکم شده‌اند که علم دارند .اما جاهلند

No image
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی با انتقاد از امیر بحرین ؛ امروز کسانی بر مسلمان‌ها حاکم شده‌اند که علم دارند .اما جاهلند آیت الله العظمی صافی گلپایگانی نقص جامعه امروز را نقص معرفتی دانست که موجب دوری انسان از خداوند می‌شود.
به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار با جمعی از سپاهیان با اشاره به اهمیت بصیرت دینی، گفت: معرفت در امر دین موضوعی است که همه باید به دنبال آن باشند تا به وسیله آن به کمالات دست پیدا کنند.
وی با بیان این‌که هدف از خلقت انسان معرفت پیدا کردن نسبت به خداوند است، افزود: کسانی که می‌خواهند به کمال برسند باید مسیر معرفت و بصیرت را بپیمایند.
صافی گلپایگانی با تاکید بر یقین پیدا کردن انسان نسبت به خداوند، تاکید کرد: یقین داشتن انسان را به مقامات بالا می‌رساند و وقتی انسان به یقین دست یافت، بود و نبود مادیات برایش تفاوتی ندارد.
این مرجع تقلید با اشاره به این‌که مسلمانی افتخار ماست، تصریح کرد: کسی که دین و قرآن دارد چیزی در دنیا و آخرت کم ندارد حتی اگر تمام دنیا را هم از او بگیرند.
وی گفت: خط ائمه اطهار (ع) باید در جامعه برپا شود و زن‌های ما زهرایی باشند و حجاب را رعایت کنند و او را الگوی خود قرار دهند.
صافی گلپایگانی در پایان با انتقاد از عملکرد امیر بحرین که یک زن یهودی را به عنوان سفیر کشورش به آمریکا فرستاد، خاطرنشان کرد: امروز کسانی بر مسلمان‌ها حاکم شده‌اند که علم دارند اما جاهلند علمی که انسان را از خدا دور می‌کند.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

نظافت در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد نظافت بیان شده است آورده شده.
No image

شجاعت در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد شجاعت بیان شده است آورده شده.
No image

دور اندیشی, ترک عجله و لجاجت در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد دور اندیشی, ترک عجله و لجاجت بیان شده است آورده شده.
No image

حیا در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد حیا بیان شده است آورده شده.
No image

اقتصاد و اعتدال در خرج و در انفاق در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اقتصاد و اعتدال در خرج و در انفاق بیان شده است آورده شده.

پر بازدیدترین ها

No image

حفظ زبان و خاموشی در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در موردحفظ زبان و خاموشی بیان شده است آورده شده.
No image

زهد در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد زهد بیان شده است آورده شده.
No image

حیا در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد حیا بیان شده است آورده شده.
No image

استغناء و بی نیازی در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد استغناء و بی نیازی بیان شده است آورده شده.
No image

اقتصاد و اعتدال در خرج و در انفاق در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اقتصاد و اعتدال در خرج و در انفاق بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS