دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری نشست آسیب شناسی مطالعات ایران شناسی در کویت

No image
برگزاری نشست آسیب شناسی مطالعات ایران شناسی در کویت
نشست تخصصى با عنوان آسیب‌شناسى آموزش و پژوهش و مطالعات ایران‌شناسى با حضور جمعى از صاحب‌نظران و پژوهشگران ادبیات و زبان و ایران‌شناسى 10 آبان در محل رایزنى فرهنگى کشورمان در کویت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این نشست رضوى اردکانى رایزن فرهنگى ایران ابتدا ضمن تبریک میلاد هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت على بن موسى الرضا (ع) و تشکر از حضور مدعوین، موضوع مورد بحث را در 9 محور بیان کرد.
در این نشست بر موضوعاتی از جمله بر توسعه آموزش زبان فارسى و توسعه ایجاد کرسی‌هاى زبان و ادب فارسى در دانشگاه کویت، تشویق والدین ایرانى بر یادگیرى زبان فارسى فرزندان، ایجاد زمینه و تشویق بر ترجمه آثار اندیشمندان ایرانى به زبان عربى، ایجاد تسهیلات براى دانشجویان برای فراگیرى زبان فارسى و اجرایى‌شدن توافق‌هاى فرهنگى بین دو کشور، توزیع لوح‌هاى فشرده ایران شناسى به زبان‌هاى عربى و انگلیسى در سطح مدارس و دانشگاه‌ها، برپایى نمایشگاه‌هاى ایران‌شناسى، تبادل هیأت توسط سازمان ایرانگردى در قالب اردوهاى دانشجویى و دانش‌آموزى، حضور فعال مراکز فرهنگى ـ اقتصادى و هنرى ایران در نمایشگاه‌هاى فصول مختلف در کویت، تأسیس یک موزه دائمى ایران‌شناسى، فعالیت‌هاى متقابل و جدى در زمینه‌هاى توسعه فعالیت‌هاى تئاتر، سینما و هنر میان دو کشور، حضور گسترده و فعال ناشران ایرانى در نمایشگاه سالانه بین‌المللى کویت، تبدیل واحد درسى تاریخ و جغرافیا به واحد ایران‌شناسى در مدارس، ارتباط با گروه‌ها و مراکز مذهبى و فرهنگى در ارائه پیام انقلاب اسلامى، حضور علمى مذهبى ایران در مساجد و مراکز فرهنگى و همچنین ایجاد انجمن دوستى دانشجویى و امور زنان تاکید شد.
در پایان مقرر شد شرکت‌کنندگان دیگر نظرات و پیشنهادهای خود را در مسائل مطروحه کتبا به نمایندگى ارسال دارند.
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS