دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری نشست شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی

No image
برگزاری نشست شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی یکصدمین نشست شورای برنامه ریزی آموزشی ودرسی علمی-کاربردی با حضور محمد مهدی مظاهری، وزیر علوم، تحقیقات وفناوری، سید محمدکاظم نائینی، دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی ودرسی علمی-کاربردی ومدیران گروه برنامه ریزی این شورا در محل تالار اجتماعات سیمولاتور وابسته به وزارت نیرو برگزارشد.
به گزارش خبرگزاری پانا،دراین همایش پس از تلاوت آیات قران مجید توسط قاری برجسته کشور کریم منصوری، ، سید محمدکاظم نائینی، دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی ودرسی علمی-کاربردی، ضمن اشاره به تاریخچه این شورا، گفت: آموزش های علمی-کاربردی، یک نظام آموزشی درسطح عالی است که هدف آن کارآفرینی همراه با ایجاد اشتغال ومهارت در تمام سطوح تحصیلی است تا اینکه به کسب گواهی کیفیت شغلی، ختم شود.
نائینی، تاریخ پیدایش نظام برنامه ریزی آموزشی را پایان جنگ جهانی اول دانست وتصریح کرد: وقتی پس از جنگ جهانی اول، دانشگاه ها، قوای تربیت حرفه ای خود را از دست داده بودند به ناچار برای افزایش بهره وری به این نظام روی آوردند واین نظام به صورت پودمانی در کشور آلمان شکل گرفت.
دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی ودرسی علمی-کاربردی، مجارستان، رومانی وانگلستان را از کشورهایی دانست که از نظام برنامه ریزی آموزشی، بیشترین بهره را برده اند.
نائینی همچنین اظهار داشت: نوع خاص آموزشهای علمی-کاربردی، آموزش پودمانی است که یک بسته آموزشی خودمحتوا، مستقل وخوش تعریف میب باشد که روشی هم علمی وهم کاربردی است وبه سهولت قابل اجرا می باشد .
وی از تصویب 274 برنامه علمی-کاربردی توسط شورای برنامه ریزی آموزشی ودرسی از تاریخ 15/4/86تا تاریخ5/8/86 خبرداد.
در این مراسم، همچنین سید محمد بلندی، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی، گفت: در آموزش های تقاضا محور، هدف واصول آموزشی مبتنی بر فناوری مهارت وتخصص است ؛ یعنی در نظام آموزشی، آموزش می دهیم تا به حل داده ها بپردازیم در حال که در آموزش علمی-کاربردی، ابتدا کار را تعریف می کنیم وسپس بر اساس تعاریف ارائه شده مهارت های علمی را آموزش می دهیم وهدف آن ارتقاء وحسن انجام کار می باشد.
بلندی اظهار داشت: آموزش های علمی-کاربردی باید ازفناوری ومهارت از ساده ترین تا پیچیده ترین شکل آن برخوردار باشند ، زیرا فناوری ها در طبقات مختلف نیازمند مقا طع تحصیلی مختلف هستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی، افزود: جایگاه آموزشی علمی-کاربردی در کشور یک جایگاه نسبس وحاشیه ای نیست، بلکه آموزش های علمی کاربردی در متن قرار دارند وتاثیرات آن در جامعه سریع وفراگیر است
وی در پایان گفت: کشورهای آسیای شرقی وجنوب شرقی آسیا اخیرا به مساله آموزشهای علمی-کاربردی توجه ویژه ای نشان داده اند.
گفتنی است در پایان این مراسم، برای اولین ابار از سرود ملی علمی-کاربردی رونمایی شد.

(خبرگزاری کانون دانش آموزی5/8/1386)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS