دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تبعیض‌نژادی در آمریکا علیه مسلمانان و برخی اقلیت ها

No image
تبعیض‌نژادی در آمریکا علیه مسلمانان و برخی اقلیت ها براساس گزارش کمیته رفع تبعیض نژادی سازمان ملل، بازرسی و تفتیش بی‌دلیل پلیس آمریکا از مسلمانان با توسل به نیروی زور افزایش یافته‌است.
کمیته رفع تبعیض نژادی طی گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در برخی از کشورها از جمله ایالات متحده اعلام کرده‌است که این کمیته به‌شدت نگران افزایش بازرسی‌ها نژادی علیه مسلمانان، اعراب و ساکنان جنوب آسیا است که پس از حملات یازدهم سپتامبر افزایش یافته است. هزاران نفر از مسلمانان، اعراب در هفته‌ها و ماه‌های پس از یازدهم سپتامبر در ایالات متحده دستگیر شده و مورد بازپرسی قرار گرفته‌اند. براساس گزارش ماه می 2004 که از سوی سازمان تحقیقات سنای امریکا منتشر شد، اقلیتهای مسلمان در امریکا مورد اصابت قانون میهن پرستی و سایر قدرتهای فدرال قرار گرفتند که به دنبال حملات یازدهم سپتامبر به کار گرفته شده بودند.
پلیس امریکا چندین نفر از مسلمانان و اعراب را به طور تصادفی به پایگاه‌های پلیس منتقل کرده و آنها نیز پس از آزادی به علت تحقیر و سوء‌رفتار از دولت امریکا شکایت کردند.
در این گزارش جدید همچنین آمده است که اقداماتی که برای مبارزه علیه تروریسم اتخاذ می‌شوند نباید تبعیض آمیز باشند یا دین،نژاد،رنگ،تبار،ملیت،یا قومیت خاصی را نشانه بگیرند.این کمیسیون همچنین از دولت بوش خواسته تا تبعیض نژادی را که در قانونگذاری فدرال و ایالتی مورد کاربرد قرار گرفته تعریف کند.
گزارش سازمان ملل اظهار داشته است که مقامات اجرای قانون در ایالات متحده با استفاده از نیروی زور و رفتار خشونت‌آمیز علیه اقلیتهای قومی وارد عمل شده‌اند. ایالات متحده باید تلاش خود را برای از بین بردن چنین رفتارهایی علیه اقلیتها افزایش دهد.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS