دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جهد تام برای توبه

شما که اکنون جوانید، نیروی جوانی دارید، بر قوای خود مسلط می باشید و هنوز ضعف جسمی بر شما چیره نشده است ، اگر به فکر تزکیه و ساختن خویش نباشید هنگام پیری که ضعف ، سستی ، رخوت و سردی بر جسم و جان شما چیره شد و نیروی اراده ، تصمیم و مقاومت را از دست خود دادید و بار گناه و معصیت ، قلب را سیاهتر ساخت ، چگونه می توانید خود را بسازید، و مهذب کنید؟
جهد تام برای توبه
جهد تام برای توبه

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

شما که اکنون جوانید، نیروی جوانی دارید، بر قوای خود مسلط می باشید و هنوز ضعف جسمی بر شما چیره نشده است ، اگر به فکر تزکیه و ساختن خویش نباشید هنگام پیری که ضعف ، سستی ، رخوت و سردی بر جسم و جان شما چیره شد و نیروی اراده ، تصمیم و مقاومت را از دست خود دادید و بار گناه و معصیت ، قلب را سیاهتر ساخت ، چگونه می توانید خود را بسازید، و مهذب کنید؟ به سن پیری که رسیدید، دیگر مشکل است موفق به تهذیب نفس و کسب فضیلت و تقوی شوید پشیمانی و عزم بر ترک گناه برای کسانی که پنجاه سال یا هفتاد سال غیبت و دروغ مرتکب شده ، ریش ‍ خود را گناه و معصیت سفید کرده اند حاصل نمی شود چنین کسانی تا پایان عمر مبتلایند، جوانان ننشیند که گرد پیری ، سر و روی آنان را سفید کند قلب جوان لطیف و ملکوتی است و انگیزه های فساد در آن ضعیف می باشد و لیکن هر چه سن بالا رود ریشه گناه در قلب قویتر و محکمتر می گردد تا جایی که کندن آن از دل ممکن نیست [1].

    منبع:جهاد با نفس یا جهاد اکبر، حضرت امام خمینی (ره)
    پی نوشت:
  • [1] ‌-‌جهاد‌ ‌با‌ ‌نفس‌ ‌،‌ ‌یا‌ ‌جهاد‌ ‌اکبر،‌ ‌ص‌ ‌‌60‌

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دفتر تجارتی    Business office

دفتر تجارتی Business office

در لغت دفتری که تاجر معاملات خود را ثبت نماید و از روی آن سود وی تعیین گردد را دفتر تجارتی گویند.
استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

یکی از اصول حاکم بر اسناد تجاری، اصل غیر قابل استناد بودن ایرادات در مقابل سند تجاری می‌باشد طبق این اصل، اسناد تجاری به خودی خود معرّف طلب صاحب آن می‌باشند و روابط حقوقی که ممکن است بین امضاکنندگان و ظهرنویسان موجود باشد و ادّعاهایی که هر یک از آنها بر دیگری درباره معامله‌ای که به صدور سند تجاری منجر شده است، در حقوق صاحب سند تجاری، تأثیری ندارد و سند تجاری گردش کرده و از طرف دارنده اصلی به دیگری منتقل شده و یک سند مستقل از رابطه حقوقی اصلی است
No image

عقد شرکت (societe)

پر بازدیدترین ها

No image

اجازه در عقد فضولی

No image

معامله فضولی

No image

اعمال تجاری

No image

شرایط شکلی صدور برات

No image

پرداخت برات

Powered by TayaCMS