دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دولت به دنبال نهادینه کردن پژوهش‌های کاربردی است

No image
دولت به دنبال نهادینه کردن پژوهش‌های کاربردی است استاندار خراسان جنوبی گفت: دولت توجه ویژه ‌ای به بحث پژوهش دارد و برنامه ‌ریزی‌ های خاصی نیز در این زمینه صورت داده تا بتواند با برنامه ریزی کلان، پژوهش‌های کاربردی را در تمام زمینه‌ها نهادینه کند.
سید صولت مرتضوی، ظهر امروز در بازدید از نمایشگاه آثار پژوهشی پژوهشگران خراسان جنوبی افزود: برای عمل کردن باید دانست و برای دانستن باید تحقیق و مطالعه و پژوهش کرد و امر پژوهش در برنامه‌های مختلف به عنوان زیرساخت حائز اهمیت است.
وی خاطرنشان کرد: به استناد ضوابط قانون بودجه، چهار درصد اعتبارات دستگاه‌ها باید به امر پژوهش اختصاص یابد،‌اما متاسفانه به‌لحاظ هزینه‌های سنگین دستگاه های اجرایی، کمتر به امر پژوهش پرداخته شده است.
مرتضوی یادآور شد: ‌دولت توجه ویژه‌ای به بحث پژوهش دارد و برنامه‌ریزی خاصی نیز در این رابطه صورت داده است که با برنامه ریزی کلان، پژوهش‌های کاربردی را در تمام زمینه‌ها نهادینه کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.
جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

با گذشته یک ماه از اعلام فراخوان دبیرخانه جشنواره علامه حلی،‌ هنوز زمان و چگونگی فراخوان این جشنواره از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام نشده است.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.

پر بازدیدترین ها

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
Powered by TayaCMS