دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با هدف تشریح برنامه‌ها و عملکرد نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و بهره گیری از راهکارهای عملی در این باره، ‌صبح امروز، 23 آبان‌ماه، با تعدادی از مراجع تقلید و علما در قم دیدار کرد.
دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع
دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با هدف تشریح برنامه‌ها و عملکرد نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و بهره گیری از راهکارهای عملی در این باره، ‌صبح امروز، 23 آبان‌ماه، با تعدادی از مراجع تقلید و علما در قم دیدار کرد.

احمدی مقدم با حضرات آیات لطف الله صافی گلپایگانی، حسین نوری همدانی از مراجع تقلید و آیات جعفر سبحانی و حسن حسن زاده آملی از علمای حوزه علمیه قم دیدار و گفت‌وگو کرد.

حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی موفقیت نیروی انتظامی را قابل تقدیر دانست و افزود: نیروی انتظامی باید در مقابله با مفاسد، تلاش بیشتری کند تا اسباب آسایش و آرامش مردم برای همیشه فراهم شود.

وی خطاب به حاضران افزود: در مبارزه با مفاسد اجتماعی دقت زیادی داشته باشید تا حق کسی در جامعه تضییع نشود و در این باره توجه بیشتری به حق ضعیفان داشته باشید.

این مرجع تقلید در ادامه خواستار همکاری همه ارگان‌ها برای مقابله با مفاسد اجتماعی در جامعه شد و افزود: همه مردم وظیفه دارند که برای ایجاد امنیت در جامعه با نیروی انتظامی همکاری کنند؛ زیرا این خود نوعی امر به معروف و نهی از منکر است و تحقق آن به همکاری همگان بستگی دارد.

وی با بیان این‌که کسانی که در زمینه مبارزه با مفاسد فعالیت می‌کنند، باید آن را از نظر اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و غیره ریشه یابی کنند و ریشه آن را بخشکانند، تصریح کرد: این کاری است که باید از مدرسه و خانه شروع شود و البته برخی وظایف درباره رعایت وضع ظاهری به عهده نیروی انتظامی است که با چشمان بازش می‌تواند به خوبی آن‌ها را ببیند.

وی در ادامه توجه به معنویات، اخلاق و احساس مسؤولیت را مهم خواند و افزود: اگر پلیس باطنی در انسان‌ها همیشه بیدار نباشد، هیچ نظم و انضباطی برقرار نخواهد شد.

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با اشاره به اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی از سوی نیروی انتظامی و کاهش جرائم در این مدت‌ گفت: روحانیت نیز در کاهش این جرائم سهم بسزایی داشته است، ولی ارائه نتیجه فعالیت آنان با آمار ممکن نیست.

وی فعالیت حوزه‌های علمیه را در این زمینه مهم دانست و اظهار داشت: هم‌اکنون علما و روحانیان با سخنرانی و انذار مردم در منبر‌ها در موفقیت طرح امنیت اجتماعی بسیار تأثیر گذار بوده‌اند.

آیت الله جعفر سبحانی نیز تلاش نیروی انتظامی را برای ارتقای امنیت اجتماعی شایان تقدیر دانست و گفت: نیروی انتظامی با همت و تلاش و توکل به خداوند، نیروهای خود را تربیت کرده و به مقابله با اراذل و اوباش و مفسدان بپردازد.

وی با بیان این‌که امنیت و بهداشت از مواردی هستند که هر موقع نیاز داشته باشیم، به فکر ایجاد آن‌ها می‌افتیم، افزود: برای برقراری امنیت در جامعه همیشه باید تلاش کنیم.

این استاد عالی حوزه علمیه قم در ادامه اظهار داشت: برقراری امنیت نه تنها عقلی است، بلکه می‌توان از نظر شرعی نیز به آن نگاه کرد؛ بنابراین تلاش برای برقرای امنیت کامل باید سرلوحه برنامه‌های نیروی انتظامی قرار گیرد.

رییس مؤسسه علمی و آموزشی امام صادق(ع) همچنین خواستار توجه بیشتر به مسائل امنیتی در شهر قم شد و خاطرنشان کرد: باتوجه به این‌که بارگاه مطهر حضرت معصومه(س) و حوزه‌های علمیه چشم انداز ایران است، شایسته است توجه بیشتری به امنیت آن شود.

وی در پایان از عبور مواد مخدر از استان قم انتقاد کرد و اظهار داشت: متأسفانه این وضعیت در حال توسعه در قم است و مسؤولان نیروی انتظامی باید برای رفع این معضل تلاش بیشتری کنند.

حضرت آیت الله نوری همدانی نیزگفتند: پیشرفت اقتصاد، سیاسیت و فرهنگ کشور در گرو امنیت اجتماعی است.

وی با بیان این‌که دولت اسلامی وظیفه دارد امنیت را در کشور برقرار کند،‌ اظهار داشت: امنیت از مسائل مهم در هر کشوری به شمار می‌آید و تا امنیت برقرار نباشد، آرامش نخواهد بود.

این مرجع تقلید پیشرفت کشور را مدیون پیروزی انقلاب اسلامی دانست و افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی و با قیام امام خمینی(ره) علیه طاغوت، امنیت خوبی در کشور وجود دارد.

وی در ادامه تلاش دولت نهم برای تحقق عدالت در جامعه را مهم خواند و تصریح کرد: ایجاد عدالت و فراوانی نعمت از دیگر وظایف دولت اسلامی است که خوشبختانه در دولت نهم رشد خوبی داشته است.

حضرت آیت الله نوری همدانی همچنین ‌ایجاد امنیت فکری، مالی و آبرو را منوط به همکاری قوای سه گانه با نیروی انتظامی دانست و خاطرنشان کرد: اگر همه قوا با نیروی انتظامی همکاری کنند، مفاسد اجتماعی صد درصد کاهش خواهد داشت.

در این دیدار همچنین اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی نیز گزارشی از آخرین اقدامات و برنامه‌های نیروی انتظامی برای ارتقای امنیت در کشور ارائه کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

چگونه در مهمانی‌ها رفتار کنیم؟

رعایت آداب مهمانی می‌تواند روابط برادرانه میان مۆمنان را مستحکم‌تر ساخته و در رشد تعالی اجتماع تأثیر بسزایی داشته باشد.
No image

نقش ابراز علاقه و معاشرت درست در اسلام

نسان علاقه دارد كه مورد علاقه و محبت دیگران باشد. اگر آن‏ دوستداران، محبت‏خود را آشكار كنند، محبوب هم به محبان‏ علاقه‏ مند مى‏ شود و این محبت دو جانبه، زندگیها را از صفا و صمیمیت‏ بیشترى برخوردار مى‏سازد. ما اگر بدانیم كه خدا دوستمان دارد، ما هم‏خدا را بیشتر دوست‏خواهیم داشت. اگر بدانیم و بفهمیم كه رسول‏ خدا(ص) و اهل بیت(ع) به ما شیعیان عنایت و محبت دارند و این ‏علاقه را بارها نشان داده و اظهار كرده‏اند، محبت عترت در دل ما بیشترخواهد شد.
No image

اخلاق معاشرت اجتماعی، نمونه ای از سبک زندگی اسلامی

نمونه های بسیاری از سیره ی ائمه ی معصوم علیهم السلام درباره ی تشویق و تحریض مؤمنان به دوستی و برادری با هم، ایجاد پیوند برادری و دوستی بین آنها، اصلاح اختلافات و رفع کدورت ها گزارش شده است.
No image

اخلاق معاشرت و ارتباط با خویشاوندان در اسلام

سنّتِ «صله رحم»، از نیکوترین برنامه های دینی در حیطه معاشرت است. گرچه شکل نوین زندگی و مشغله های زندگیهای امروزی، گاهی فرصت این برنامه را از انسانها گرفته است، ولی حفظ ارزشهای دینی و سنّتهای سودمند و ریشه دار دینی، از عوامل تحکیم رابطه ها در خانواده ها است. بویژه در مناسبتهای ملّی، در اعیاد و وفیات و آغاز سال جدید، فرصت طبیعی و مناسبی برای عمل به این «سنّت دینی» است.
No image

تحلیل یافته‌های الگوی دینی رفتارها در خانواده و نقش رسانه ملی

آنچه از امور فطری در بحث تربیت مورد نظر است و مبنای تربیت مطرح می‌شود، امور فطری در زمینه خواست‌ها و گرایش‌هاست. البته باید توجه داشت آن دسته از خواست‌های فطری مبنای تربیت قرار می‌گیرد که ویژه انسان است و امتیاز او بر حیوان به شمار می‌آید، نه آن بخش از خواست‌ها و گرایش‌ها که میان هر دو مشترک است؛ زیرا در این بخش، انسان مانند حیوان برای شکوفاسازی نیازی به تربیت ندارد.

پر بازدیدترین ها

No image

ویژگی های خانواده موفق از نظر اسلام

از دیدگاه اسلام انسانها از لحاظ ویژگیها ، توانایی و استعدادها متفاوت از یکدیگر هستند. بر این اساس در نظر گرفتن این تفاوتها را نیز در تربیت فرزندان در خانواده دارای اهمیت می‌داند. از نمونه احادیثی که ذکر شد و هزاران شواهد معتبر دیگر می‌توان به نقش اهمیت خانواده از دیدگاه اسلام پی برد. اسلام سعادت و شقاوت فرد را تحت تاثیر خانواده چه در دوران قبل از تولد و چه بعد از تولد می‌داند.
No image

سبک زندگی در خانواده اسلامی

مفهوم «سبک زندگي» از جمله مفاهيم علوم اجتماعي و علم جامعه شناسي و مردم شناسي است که اخيراً و در دهه اخير بسيار مورد توجه عالمان علوم اجتماعي و مديران فرهنگي قرار گرفته است؛ سبک زندگي معنايي است که از به هم تنيدگي و پيوند و نظام وارگي و شبکه اي بودن عوامل متعددي که در شيوه هاي زندگي يا اقليم هاي زيستن انسان تأثير مي گذارند، به وجود آمده است.
No image

تحلیل یافته‌های الگوی دینی رفتارها در خانواده و نقش رسانه ملی

آنچه از امور فطری در بحث تربیت مورد نظر است و مبنای تربیت مطرح می‌شود، امور فطری در زمینه خواست‌ها و گرایش‌هاست. البته باید توجه داشت آن دسته از خواست‌های فطری مبنای تربیت قرار می‌گیرد که ویژه انسان است و امتیاز او بر حیوان به شمار می‌آید، نه آن بخش از خواست‌ها و گرایش‌ها که میان هر دو مشترک است؛ زیرا در این بخش، انسان مانند حیوان برای شکوفاسازی نیازی به تربیت ندارد.
No image

راهنمای خانواده در پیشگیری از انحرافات (4)

والدین و تمام اعضای خانواده می­بایست در همه­ی شئون زندگی خانوادگی، بویژه در رفتار با زنان و دختران از آن بزرگان و پیشوایان دینی پیروی کرده تا خانواده­ای رشد یافته و بالنده، و زنان و دخترانی با­کرامت و پای­بند به عفاف و حجاب و بدورازهرگونه انحراف و آسیب داشته باشیم.
No image

بنياد هاي خانواده در مكتب اسلام. ازدواج و تحكيم خانواده. سبک زندگی

خانواده به عنوان اصلي ترين نهاد اجتماعي و زيربناي جوامع و منشأ فرهنگ ها و تمدن ها در تاريخ بشر بوده. اين کوچکترين نهاد، محبوب ترين نهاد در نزد خداست .
Powered by TayaCMS