دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انسجام اسلامی گویای پیوستگی ساختاری ملتهای مسلمان است

No image
انسجام اسلامی گویای پیوستگی ساختاری ملتهای مسلمان است عضو هیئت علمی مرکز پژوهش ادیان گفت: اتحاد ملی امری ناظر بر وحدت تمامی اقوام، ملل و جوامع ایرانی در سایه مشترکات فرهنگی دینی و هویتی خود است و انسجام اسلامی نیز گویای پیوستگی ساختاری و انسجام رویه اسلامی ملتهای مسلمان به رغم تمامی تفاوتها است .
سید عبدالمجید میردامادی عضو هیئت علمی مرکز پژوهش ادیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: باید بپذیریم تداوم مطلوب و شایسته انسجام اسلامی نیازمند نوعی نظم و انتظام جهانی است. البته منظور از نظم جهانی به قاعده آمدن نظم جهانی در سایه آرمانها و ارزشهای والای انسانی تمام آحاد بشری است که می تواند مشمول عام این خطاب باشد.
عضو هیئت علمی مرکز پژوهش ادیان یادآور شد: ایران خود عضوی از جامعه اسلامی و جامعه اسلامی بدون شک عضوی از جامعه جهانی است و از این رو چنانچه بتوانیم توفیقی در شعار اصولی اتحاد ملی، انسجام اسلامی و نظم جهانی به دست آوریم قطعا می توانیم به اتحاد جهانی فکر کنیم و این امری است که می تواند تفسیر تلاش صادقانه تمامی ادیان ، آیین ها و اندیشه ها و حتی به گونه ای تحقق آرمان مشترک تمامی مردمان و ملتها باشد.
میردامادی با اشاره به اینکه نگاهی به ناکامیهای نسبی نهادهای فرهنگی کشور در حوزه ملی و فراملی در معرفی و تلاش برای تحقق شعارهای پیشین می تواند سرنوشت این شعار سال را نیز به دنبال خود داشته باشد، افزود: البته بسیار است از این گونه شعارهای اساسی و مبنائی که در گذر ایام و با بی توجهی و بی تفاوتی نهادهای متولی فرهنگ در این حوزه علی رغم اهمیت والای آن به فراموشی سپرده شد.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS