دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر شیخ عبدالله نورانى درباره میرزا مهدی اصفهانی

No image
نظر شیخ عبدالله نورانى درباره میرزا مهدی اصفهانی

شیخ عبدالله نورانى:

امّا وجود مرحوم میرزا مهدى اصفهانى، که از شاگردان طراز اوّل میرزاى نائینى بود، و تربیت شده محضر علماى بزرگى بود، در مشهد غنیمتى به شمار مى رفت. کسانى که با مکتب او آشنا هستند، معتقدند که از جهت «علوّ نفس» و «تألّه» بسیار پیشرفته بود، به طورى که برخى اظهار مى دارند که از جهت مبادى اخلاق، از مرحوم ملاّ حسینقلى همدانى پخته تر و کامل تر بود. از نظر فقاهت نیز از استادش میرزاى نائینى درجه اجتهاد گرفته بود، و به تمام مبانىِ استاد آشنا بود.

در مراحل بعدى، مرحوم آقا میرزا احمد خراسانى، فرزند کوچک تر آخوند صاحب «کفایه»، حوزه درس و بحث داشت. و در دوره سطح، مرحوم آقا شیخ کاظم دامغانى و مرحوم شیخ هاشم مدرّس قزوینى به تدریس مشغول بودند.

مرحوم آیت الله میرزا مهدى اصفهانى براى اخلاق عملى و سیر و سلوک و نوافل و عبادات اهمیّت فراوانى قائل بودند، و توجّه فراوانى به پرورش نیروهاى روحانیّت داشتند، و همواره معنویّت در حوزه را، در خطّ ائمّه طاهرین(علیهم السلام)، مورد تأکید قرار مى دادند.([37])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS