دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فعالیت نود روحانی طرح هجرت و مستقر در شهرستان مرند

No image
فعالیت نود روحانی طرح هجرت و مستقر در شهرستان مرند فعالیت تبلیغی نود روحانی مستقر و طرح هجرت در شهرستان مرند
رییس سازمان تبلیغات اسلامی مرند از فعالیت پنجاه روحانی مستقر و چهل روحانی طرح هجرت در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، گردهمایی روحانیان فرهنگی و تبلیغی مستقر در مناطق شهری و روستایی شهرستان مرند، صبح امروز، 26 اردیبهشت ماه، برگزار شد.
حجت الاسلام ولی ‌الله فیاض، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مرند، در سخنانی در این گردهمایی از فعالیت پنجاه روحانی مستقر در سطح شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر چهل روحانی نیز در قالب طرح هجرت در این شهرستان فعالیت می کنند.
وی با تأکید بر اهمیت ساخت خانه‌ های عالم در روستاها، خواستار پی گیری بیشتر در این باره شد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی مرند در ادامه از روحانیان به عنوان مهم ترین عامل ترویج فرهنگ دینی یاد کرد و اظهار داشت: در حال حاضر روحانیان در روستاها افزون بر ترویج دین، مشاوری امین برای خانواده های روستایی هستند.
وی با بیان این‌که در سال جاری باید مشکل کمبود روحانی در سطح شهرستان رفع شود، شناسایی جوانان مستعد و پاک از سوی روحانیان مستقر را ضروری دانست.
حجت الاسلام فیاض افزود: باید زمینه تحصیل جوانان در حوزه علمیه فراهم شود تا با گسترش فرهنگ ناب محمدی شاهد رشد و بالندگی جوامع اسلامی باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: اسلام دین منطق است و از این رو باید با برنامه ‌ریزی درست، زمینه جذب و هدایت مشتاقان این راه را به مبانی متعالی اسلام فراهم آوریم.
رییس تبلیغات اسلامی مرند با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در مساجد شهرستان مرند تصریح کرد: برنامه های فشرده ای در قالب سامان دهی و آموزش های تخصصی و عمومی برای هیأت ها و مراکز مذهبی در مساجد انی شهرستان اجرا شده است.
وی در پایان با اعلام این خبر که دبیرستان علوم و معارف اسلامی«صدرا» نیز در این شهرستان شروع به فعالیت کرده است، اظهار داشت: امیدواریم با راه اندازی ساختمان این دبیرستان دینی، مشکل دانش آموزان و علاقه مندان به معارف برطرف شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
Powered by TayaCMS