دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیر حوزه علمیه قم؛ هیات‌های علمی در حوزه‌های شهرستان‌ها تشکیل می‌شود

No image
مدیر حوزه علمیه قم؛ هیات‌های علمی در حوزه‌های شهرستان‌ها تشکیل می‌شود
آیت‌الله مقتدایی گفت: طلاب فاضل، مدرس و استادان استان‌ها که در قم مشغول تحصیل هستند به عنوان هیأت علمی حوزه‌های شهرستان‌ها انتخاب می‌شوند.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، مدیر حوزه علمیه قم در نشست کارکنان و مدیران مرکز خدمات حوزه با اشاره به خدمات ارائه شده توسط مرکز خدمات حوزه‌های علمیه اظهار کرد: خدمتی که این مرکز و کارکنان آن انجام می‌دهند بسیار با ارزش و مورد عنایت خداوند است، زیرا به مجموعه‌ای خدمت رسانی می‌کنند که افراد آن از نظر تعهد، تدین و معنویت از افراد ممتاز جامعه هستند.
وی افزود: یکی از موسسات حوزه علمیه قم که مورد عنایت ویژه مقام معظم رهبری است، مرکز خدمات حوزه‌های علمیه است و مجموعه خدمت‌رسانی به حوزه و تمام روحانیون کشور و خانواده‌های آنان خدمت بسیار بالایی است.
مقتدایی با اشاره به تحول و مدیریت تحول در حوزه که خواست مقام معظم رهبری است خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که در محضر مقام معظم رهبری بودم فرمودند که اگر حوزه بخواهد متحول شود نیاز به تیم مجهز و متخصص و نیز صرف وقت زیاد دارد لذا همه مدیران و کارکنان باید با صرف وقت زیاد و استفاده از تخصص خود این مجموعه را به سوی تحول حرکت دهند و مدیر حوزه را یاری نمایند.
مدیر حوزه علمیه قم، با اشاره به تقویت حوزه‌های علمیه شهرستان‌ها تصریح کرد: از اموری که در مقام اجرای آن هستیم، تقویت حوزه‌های علمیه شهرستان‌هاست و این تقویت با ایجاد یک حوزه بزرگ در خود استان و سایر حوزه‌های شهرستان‌ها به عنوان حوزه‌های اقماری آن تحقق پیدا می‌کند.
وی افزود: طلاب حوزه‌های علمیه شهرستان‌ها بعد از اتمام سطح یک برای ادامه تحصیل به حوزه استان خود خواهند آمد و بعد از اتمام تحصیل در استان مربوطه مشغول فعالیت‌های تبلیغی فرهنگی می‌شوند که با این کار از تراکم حوزه قم نیز کاسته خواهد شد.
مقتدایی با اشاره به اینکه حوزه‌های اهل تسنن از تجهیزات قابل توجهی برخوردارند، حوزه‌های علمیه شیعی در شهرهای مرزی را فاقد تجهیزات دانست و افزود: تقویت حوزه‌های شهرستان‌ها از استان‌های مرزی شروع خواهد.
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
Powered by TayaCMS