دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چهارمین نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی

No image
چهارمین نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی همزمان با سالروز تأسیس دفتر تبلیغات اسلامی، چهارمین نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی با عنوان«کوثر هدایت»، به همت معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی این استان برگزار شد.
خانم شیخ علیشاهی، کارشناس امور مبلغان خواهر دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: همزمان با سالروز تأسیس دفتر تبلیغات اسلامی، چهارمین نشست علمی تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی با عنوان«کوثر هدایت»، یکم تیرماه، از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی این دفتر برگزار شد.
وی، بزرگداشت هفته زن و مقام حضرت زهرا(س)، تجلیل از جایگاه مبلغان و تقویت جلسات مذهبی در راستای ترویج الگوهی رفتاری حضرت زهرا(س) را از جمله اهداف این برنامه برشمرده و افزود: این نشست در سه بخش سخنرانی، برگزاری کارگروه های تخصصی و میزگرد، و پرسش و پاسخ برگزار شد.
کارشناس امور مبلغان خواهر دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: در بخش اول نشست، خانم مستقیمی، مدرس حوزه و دانشگاه و سردبیر فصلنامه بانوان شیعه از قم، به بررسی چگونگی الگوپذیری انسان معاصر از سیره حضرت زهرا(س) پرداخت.
شیخ علیشاهی اظهار داشت: در بخش دوم نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی، موضوعاتی چون شاخصه های الگوپذیری از شخصیت حضرت زهرا(س)، موانع الگوپذیری از شخصیت حضرت زهرا(س)، راه های فرهنگ سازی الگوپذیری از شخصیت حضرت زهرا(س) و رسالت مبلغان در ترویج الگوپذیری از شخصیت حضرت زهرا(س)، در قالب چهار کارگروه تخصصی و با حضور اساتیدی از مدارس علمیه خواهران مشهد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی در ادامه ابراز داشت: در بخش پایانی این نشست، در میزگرد تخصصی کارگروه ها با استاد مدعو، ضمن ارائه گزارشی از مباحث هر کارگروه، به سؤالات حاضران در این زمینه نیز پاسخ داده شد.
گفتنی است، چهارمین نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی با عنوان کوثر هدایت و با شعار همگامی با مرزبانی حریم تشیع، از ساعت شانزده، یکم تیرماه، در محل سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ‌‌‌برگزار شد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تعلقات دنیوی؛ بستر معصیت‌ها و تخلف‌ها

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تعلقات دنیوی؛ بستر معصیت‌ها و تخلف‌ها در موضوع دنیا و آخرت آورده شده است.
No image

بهشت و جهنم، نتیجه عاقبت اندیشی انسان

در این متن به بهشت و جهنم، نتیجه عاقبت اندیشی انسان با موضوع دنیا و آخرت پرداخته شده است.
No image

برخی ویژگی های اهل بهشت در دنیا

در این بخش متن سخنرانی با عنوان برخی ویژگی های اهل بهشت در دنیا در موضوع دنیا و آخرت آورده شده است.
No image

آشنایی با مساله قیامت

متن سخنرانی آشنایی با مساله قیامت در موضوع دنیا و آخرت در این بخش قرار دارد.
No image

آثار بزرگ اخروی برای اعمال کوچک دنیوی

متن سخنرانی آثار بزرگ اخروی برای اعمال کوچک دنیوی در موضوع دنیا و آخرت در این بخش قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

پرهیز از دنیا پرستی ، شیوه مقابله با دشمن

در این متن به پرهیز از دنیا پرستی ، شیوه مقابله با دشمن با موضوع دنیا و آخرت پرداخته شده است.
No image

لوازم عملی در دنیا، برای عاقبت بخیری در آخرت

در این بخش متن سخنرانی با عنوان لوازم عملی در دنیا، برای عاقبت بخیری در آخرت در موضوع دنیا و آخرت آورده شده است.
No image

برخی ویژگی های اهل بهشت در دنیا

در این بخش متن سخنرانی با عنوان برخی ویژگی های اهل بهشت در دنیا در موضوع دنیا و آخرت آورده شده است.
No image

ولایت اهل بیت(ع)، نعیم الهی در روز قیامت

در این بخش متن سخنرانی با عنوان ولایت اهل بیت(ع)، نعیم الهی در روز قیامت در موضوع دنیا و آخرت آورده شده است.
No image

یاد مرگ ، راه ها و نتایج آن

در این متن به یاد مرگ ، راه ها و نتایج آن با موضوع دنیا و آخرت پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS