دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رئیس جامعة المصطفی العالمیة؛ خطبه زینب(س) در شام افتخار تشیع است

No image
رئیس جامعة المصطفی العالمیة؛ خطبه زینب(س) در شام افتخار تشیع است
رئیس جامعة‌المصطفی با یادآوری اینکه مهمترین منشور پیام عاشورا طی خطبه‌های حضرت زینب(س) در شام مطرح شد که دربرگیرنده عالیترین و بزرگترین مضامین و تابلویی از افتخار تشیع است، گفت: عاشورا در دهه‌های آینده تلألو بیشتری می‌یابد.
 
حجت الاسلام علیرضا اعرافی رئیس جامعة المصطفی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با نقش حضرت زینب(س) در ماندگاری پیام عاشورا اظهار داشت: واضح است که عاشورا  به دو بخش و صحنه مهم تقسیم می شود.
وی افزود: بخش اول ایثار، جانبازی و از خودگذشتگی است که به شهادت منتهی می شود و بخش دوم که بخش مکمل به حساب می آید پیام رسانی عاشورا و انتشار پیام و فرهنگ عاشورا است.
حجت الاسلام اعرافی اظهار داشت: این پیام و صحنه دوم چه در آن عصر چه نمادی برای همه تاریخ  به کارگردانی حضرت زینب(س) در شام اجرا شده است.
وی با اشاره به نقش این حضرت در مدیریت و محوریت پیام عاشورا که بر دوش وی بوده است یادآور شد: حضرت زینب (س) مدیرت بحران داشته، سرپرستی اسرا، اداره و گردهم آوردن آنها را همزمان با انتقال پیام عاشورا برعهده گرفت.
وی همچنین گفت: مهمترین منشور پیام عاشورا در خطبه های خضرت زینب(س) در شام وجود دارد که دربرگیرنده عالیترین و بزرگترین مضامین و تابلویی از افتخار تشیع است.
رئیس جامعة‌المصطفی همچنین گفت که حضرت زینب به پیشگویی آینده عاشورا پرداخت و به یزید گفت که تو نمی توانی یاد ما را خاموش کنی، امروز هم با زنده نگاه داشتن پیام و عزاداری عاشورا پیشگویی حضرت زینب(س) تحقق یافته و عاشورا هنوز زنده است.
حجت الاسلام علیرضا اعرافی تصریح کرد: ظرفیتهای عاشورا در درون واقعه عاشورا قرار دارد و به دلیل بعد حماسی و عاطفی در کنار بعد معرفتی مهم آن اگر به درستی تبیین شود، از خرافات زوده شده و به زبان اصلی منتقل شود خود پیام خود را منتشر می کند، چرا که همه وقایعی که همراه با احساس و عاطفه همراه باشند ماندگار است.
وی اضافه کرد: همه الگوهای اسلامی در عاشورا و پیام آن تجسم یافته و اگر درست منتشر شود دلها را به خود جذب می کند . امروز هم به برکت انقلاب اسلامی این پیام منتشر شده و در 100 کشور جهان زنده نگاه داشته شده و در دهه های آینده عاشورا تلألو بیشتری خواهد یافت.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS