دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه پردازی‌ها

No image
بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه پردازی‌ها پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه‌پردازی‌ها را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه پردازی به قلم مصطفی ملکوتیان در هشت فصل می‌کوشد با برطرف کردن تعارض‌های آثار موجود و همچنین پرکردن خلأ معرفی انقلاب، راهی برای شناخت دقیق‌تر وعلمی‌تر پدیده انقلاب اسلامی ارایه دهد.
عنوان فصل اول این کتاب مقدمه‌ای بر آسیب‌شناسی دیدگاه‌های نویسندگان غربی و غرب‌‌محور درباره علل وقوع انقلاب اسلامی است که علت یا علل عمده غافل‌گیری غرب و همچنین سازمان‌های اطلاعاتی مرتبط با غرب را بررسی می کنند و نیز به بررسی پیش‌بینی نکردن انقلاب در ایران توسط کشورهای غربی می‌پردازد.
فصل دوم کتاب با عنوان بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهرنظریه‌پردازی‌ها، دیدگاه‌ها و نوشته‌های فرهنگی درباره انقلاب را بیان می‌کند و دیدگاه‌های غربی را در این مورد بر می‌شمرد که به عوامل فرهنگی و نقش آنها در انقلاب اسلامی توجه دارند.
دیدگاه‌ها و نوشته‌های جامعه‌‌شناختی عنوان فصل سوم این کتاب است که نویسنده در این فصل آثار جامعه شناختی در سه گرایش نوشته‌های مبتنی بر نظریه کارکردی، ساختاری چالمرز جانسون، نوشته‌های مبتنی بر نظریه کاریزما و نوشته‌های مبتنی بر توضیح نقش و رابطه گروه‌های اجتماعی با سیاست قبل وهنگام وقوع انقلاب را بررسی می‌کند.
دیدگاه‌ها ونوشته‌های روان‌شناختی، دیدگاه‌ها و نوشته‌های اقتصادی، دیدگاه‌ها و نوشته‌های سیاسی، نوشته‌های ترکیبی و سایر نوشته‌ها از عناوین فصل‌های بعدی این پژوهش است که هر کدام در شاخه مربوط به خود پدیده بزرگ انقلاب اسلامی را معرفی می‌کند و دیدگاه‌های موجود را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.
در بخشی از کتاب آمده است: «واژه انقلاب تاکنون با کاربردهای گوناگونی مانند انقلاب صنعتی، انقلاب سبز، انقلاب ارتباطات، انقلاب سیاسی، اجتماعی و غیره همراه بوده است که در این جا، ما با انقلاب‌های مرتبط با جوامع انسانی مواجهیم و انقلاب پدیده‌ای است دارای قدمت تاریخی یا به گونه‌ای که وقوع پیدایی آن در تاریخ کشورها و تمدن‌های باستانی، واضح و آشکار است.»
کتاب بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه پردازی به قلم مصطفی ملکوتیان در 272 صفحه و با قیمت 3000 تومان سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند جهت تهیه این کتاب با شماره تلفن های88503341 و 88730446 با پیش شماره 0251 تماس بگیرند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان حب دنیا، ریشه مقابله مسلمین با سید الشهدا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان حب دنیا، ریشه مقابله مسلمین با سید الشهدا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (2)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (2) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS