دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سالم ماندن بدن مطهردر قبر

No image
سالم ماندن بدن مطهردر قبر

در کتاب «رجال بحرالعلوم» آمده است : به من خبر رسید که بعضى از فرمانروایان روم - فکر مى کنم سال 942 - قبر مرحوم سید مرتضى را کندند و دیدند که بدن او هنوز (بعد از پانصد سال و اندى) تازه است و زمین و خاک، آن را تغییر نداده و نقل شده که آثار حنا نیز هنوز در دستها و موهاى صورتش وجود داشته است.([1])



[1] - رسائل ,الشریف ,المرتضى، ص39.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عاشورا، سرمایه ی هدایت همه ی عوالم

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عاشورا، سرمایه ی هدایت همه ی عوالم در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نفاق ؛ دومین علت رویارویی در کربلا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نفاق ؛ دومین علت رویارویی در کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (2)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (2) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (1)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (1) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS