دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پژوهش برای طلاب اجباری شد.

No image
پژوهش برای طلاب اجباری شد. آیین‌نامه تکالیف پژوهشی طلاب حوزه علمیه در شورای معاونین مرکز مدیریت حوزه علمیه قم تصویب و برای تایید نهایی به شورای عالی حوزه ارسال شد.
معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: این طرح با هدف انجام فعالیتهای پژوهشی در حین آموزش و به عبارت دیگر آموزش پژوهش محور در این معاونت تدوین شده بود که پس از سه جلسه بررسی در شورای معاونین مرکز به تصویب رسید و برای تایید نهایی به زودی به شورای عالی حوزه ارسال خواهد شد.
حجت الاسلام امینی افزود: در این آیین‌نامه کلیه طلاب در تمامی سطوح از ورودی سال اول تا درس خارج فقه (دکتری) موظف به فعالیت پژوهشی شده و برای کلیه دروس حوزوی نمره فعالیت پژوهشی در نظر گرفته می‌شود. ارائه تحقیق پایانی در پایان هر سطح و ارائه پایان نامه علمی و رساله دکتری در پایان مقاطع سطح سه (کارشناسی ارشد) و چهار (دکتری) از ویژگی‌های دیگر این آیین‌نامه است

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
Powered by TayaCMS