دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیر حوزه علمیه قم ؛ راه‌اندازی شبکه ماهواره‌ای در قم ضروری است

No image
مدیر حوزه علمیه قم ؛ راه‌اندازی شبکه ماهواره‌ای در قم ضروری است آیت‌الله مقتدایی با اشاره به عطش فراوان مردم جهان نسبت به آموزه‌های اهل بیت (ع) و علاقه مندی به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، تصریح کرد: راه اندازی شبکه ماهواره‌ای در قم برای رساندن صدای حوزه علمیه قم به جهانیان ضروری است.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکزخبر حوزه، آیت الله مقتدایی در دیدار مدیران رادیو معارف اظهار داشت: وجود این شبکه رادیویی از بایسته‌های نظام جمهوری اسلامی است و این رادیو موفق شده است تا رضایت مخاطبان فراوان خود در سراسر کشور را جلب کند.
وی یادآور شد: داشتن یک تریبون و یک شبکه رادیویی برای طرح دیدگاه‌ها از آرزوهای بزرگان و مراجع در دوران رژیم سابق بود.
نایب رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: باید چالش‌های فکری و اقتصادی را که کمتر درباره آن بحث شده است، مطرح و کارشناسانه مورد بررسی قرار داد.
مدیر حوزه عملیه قم استفاده نکردن از موسیقی در شبکه رادیویی معارف را بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: رییس وقت سازمان صدا و سیما در نشست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اینکار را که از سوی جامعه مدرسین پیشنهاد شده بود را شکست برنامه‌ها و پایین آمدن قابل توجه مخاطبین می دانست، ولی امروز وجود مخاطبان فراوان رادیو معارف نادرستی این دیدگاه را ثابت کرده است.
مقتدایی با انتقاد از عدم دسترسی به رادیو معارف در برخی از شهرها و روستاها، گفت: تقویت این شبکه رادیویی از نظر فنی بسیار لازم است تا صدای این رادیو به مردم سراسر کشور برسد.
وی توجه بیشتر مسئولان صدا و سیما نسبت به برنامه‌های این رادیو را خواستار شد و افزود: متأسفانه توجه به مباحث معارفی در برنامه‌های صدا و سیما نه تنها بیشتر از دیگر برنامه نیست که کمتر است.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: می توان طوری برنامه ریزی کرد تا علاوه بر ایران، فارسی زبان کشورهای همسایه هم از برنامه‌های این رادیو استفاده کنند.
آیت الله مقتدایی خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی شبکه ماهواره‌ای در قم و تهیه برنامه به زبان‌های زنده دنیا، می‌توانیم علوم و معارف شیعی را به سراسر جهان منتقل کنیم.


منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

صبر از دیدگاه معصومین (ع)

در این متن به صبر از دیدگاه معصومین (ع) با موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام پرداخته شده است.
No image

ساده زیستی در سیره پیامبرصَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ

متن سخنرانی ساده زیستی در سیره پیامبرصَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

حلم در سیره اخلاقی ائمه معصومین

متن سخنرانی حلم در سیره اخلاقی ائمه معصومین در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

انفاق و سخاوت در سیره ی معصومین علیهم السلام

متن سخنرانی انفاق و سخاوت در سیره ی معصومین علیهم السلام در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

امام سجاد(علیه السلام) نمونه کامل انسان پاک

هر كس يك بار پاى منبر شيخ عباس بنشيند، من تا سه شبانه روز نماز واجبم را به عنوان انسان عادل به او اقتدا مى كنم؛ يعنى منبر شيخ عباس، ظالم را به عادل تبديل مى كرد و عدالت ساز بود.

پر بازدیدترین ها

No image

زیارت در سیره عترت(علیهم السلام)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان زیارت در سیره عترت(علیهم السلام) در موضوع سیره عبادی معصومین علیه السلام آورده شده است.
No image

دعا در سیره عبادی معصومین

متن سخنرانی دعا در سیره عبادی معصومین در موضوع سیره عبادی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

صبر از دیدگاه معصومین (ع)

در این متن به صبر از دیدگاه معصومین (ع) با موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام پرداخته شده است.
No image

مهرورزی در سیرة امیرالمؤمنین

در این متن به مهرورزی در سیرة امیرالمؤمنین با موضوع سیره اجتماعی معصومین علیه السلام پرداخته شده است.
No image

اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم (ص)

متن سخنرانی اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم (ص) در موضوع سیره اجتماعی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS