دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با هدف تشریح برنامه‌ها و عملکرد نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و بهره گیری از راهکارهای عملی در این باره، ‌صبح امروز، 23 آبان‌ماه، با تعدادی از مراجع تقلید و علما در قم دیدار کرد.
دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع
دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با هدف تشریح برنامه‌ها و عملکرد نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و بهره گیری از راهکارهای عملی در این باره، ‌صبح امروز، 23 آبان‌ماه، با تعدادی از مراجع تقلید و علما در قم دیدار کرد.

احمدی مقدم با حضرات آیات لطف الله صافی گلپایگانی، حسین نوری همدانی از مراجع تقلید و آیات جعفر سبحانی و حسن حسن زاده آملی از علمای حوزه علمیه قم دیدار و گفت‌وگو کرد.

حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی موفقیت نیروی انتظامی را قابل تقدیر دانست و افزود: نیروی انتظامی باید در مقابله با مفاسد، تلاش بیشتری کند تا اسباب آسایش و آرامش مردم برای همیشه فراهم شود.

وی خطاب به حاضران افزود: در مبارزه با مفاسد اجتماعی دقت زیادی داشته باشید تا حق کسی در جامعه تضییع نشود و در این باره توجه بیشتری به حق ضعیفان داشته باشید.

این مرجع تقلید در ادامه خواستار همکاری همه ارگان‌ها برای مقابله با مفاسد اجتماعی در جامعه شد و افزود: همه مردم وظیفه دارند که برای ایجاد امنیت در جامعه با نیروی انتظامی همکاری کنند؛ زیرا این خود نوعی امر به معروف و نهی از منکر است و تحقق آن به همکاری همگان بستگی دارد.

وی با بیان این‌که کسانی که در زمینه مبارزه با مفاسد فعالیت می‌کنند، باید آن را از نظر اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و غیره ریشه یابی کنند و ریشه آن را بخشکانند، تصریح کرد: این کاری است که باید از مدرسه و خانه شروع شود و البته برخی وظایف درباره رعایت وضع ظاهری به عهده نیروی انتظامی است که با چشمان بازش می‌تواند به خوبی آن‌ها را ببیند.

وی در ادامه توجه به معنویات، اخلاق و احساس مسؤولیت را مهم خواند و افزود: اگر پلیس باطنی در انسان‌ها همیشه بیدار نباشد، هیچ نظم و انضباطی برقرار نخواهد شد.

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با اشاره به اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی از سوی نیروی انتظامی و کاهش جرائم در این مدت‌ گفت: روحانیت نیز در کاهش این جرائم سهم بسزایی داشته است، ولی ارائه نتیجه فعالیت آنان با آمار ممکن نیست.

وی فعالیت حوزه‌های علمیه را در این زمینه مهم دانست و اظهار داشت: هم‌اکنون علما و روحانیان با سخنرانی و انذار مردم در منبر‌ها در موفقیت طرح امنیت اجتماعی بسیار تأثیر گذار بوده‌اند.

آیت الله جعفر سبحانی نیز تلاش نیروی انتظامی را برای ارتقای امنیت اجتماعی شایان تقدیر دانست و گفت: نیروی انتظامی با همت و تلاش و توکل به خداوند، نیروهای خود را تربیت کرده و به مقابله با اراذل و اوباش و مفسدان بپردازد.

وی با بیان این‌که امنیت و بهداشت از مواردی هستند که هر موقع نیاز داشته باشیم، به فکر ایجاد آن‌ها می‌افتیم، افزود: برای برقراری امنیت در جامعه همیشه باید تلاش کنیم.

این استاد عالی حوزه علمیه قم در ادامه اظهار داشت: برقراری امنیت نه تنها عقلی است، بلکه می‌توان از نظر شرعی نیز به آن نگاه کرد؛ بنابراین تلاش برای برقرای امنیت کامل باید سرلوحه برنامه‌های نیروی انتظامی قرار گیرد.

رییس مؤسسه علمی و آموزشی امام صادق(ع) همچنین خواستار توجه بیشتر به مسائل امنیتی در شهر قم شد و خاطرنشان کرد: باتوجه به این‌که بارگاه مطهر حضرت معصومه(س) و حوزه‌های علمیه چشم انداز ایران است، شایسته است توجه بیشتری به امنیت آن شود.

وی در پایان از عبور مواد مخدر از استان قم انتقاد کرد و اظهار داشت: متأسفانه این وضعیت در حال توسعه در قم است و مسؤولان نیروی انتظامی باید برای رفع این معضل تلاش بیشتری کنند.

حضرت آیت الله نوری همدانی نیزگفتند: پیشرفت اقتصاد، سیاسیت و فرهنگ کشور در گرو امنیت اجتماعی است.

وی با بیان این‌که دولت اسلامی وظیفه دارد امنیت را در کشور برقرار کند،‌ اظهار داشت: امنیت از مسائل مهم در هر کشوری به شمار می‌آید و تا امنیت برقرار نباشد، آرامش نخواهد بود.

این مرجع تقلید پیشرفت کشور را مدیون پیروزی انقلاب اسلامی دانست و افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی و با قیام امام خمینی(ره) علیه طاغوت، امنیت خوبی در کشور وجود دارد.

وی در ادامه تلاش دولت نهم برای تحقق عدالت در جامعه را مهم خواند و تصریح کرد: ایجاد عدالت و فراوانی نعمت از دیگر وظایف دولت اسلامی است که خوشبختانه در دولت نهم رشد خوبی داشته است.

حضرت آیت الله نوری همدانی همچنین ‌ایجاد امنیت فکری، مالی و آبرو را منوط به همکاری قوای سه گانه با نیروی انتظامی دانست و خاطرنشان کرد: اگر همه قوا با نیروی انتظامی همکاری کنند، مفاسد اجتماعی صد درصد کاهش خواهد داشت.

در این دیدار همچنین اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی نیز گزارشی از آخرین اقدامات و برنامه‌های نیروی انتظامی برای ارتقای امنیت در کشور ارائه کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ آثار گریه بر امام حسین(ع)

پرسش و پاسخ آثار گریه بر امام حسین(ع)

گریه بر امام حسین(ع) و حوادث کربلا که 1400 سال پیش اتفاق افتاده است چه منافعی برای انسان دارد؟
پرسش و پاسخ اصلاح و حفظ اسلام ناب با شهادت

پرسش و پاسخ اصلاح و حفظ اسلام ناب با شهادت

یکی از شبهاتی که همواره در فضاهای حقیقی و مجازی مطرح می‌کنند و خیلی از جوانان به دنبال پاسخ آن هستنداین است اگر امام حسین(ع) علم به شهادت خود داشتند، چرا به کربلا رفتند؟ و اگر علم نداشتند، پس روایاتی که دلالت بر علم ائمه(ع) دارد را چگونه باید توجیه کرد؟
پرسش و پاسخ تأثیرات گناه بخش پنجم و پایانی

پرسش و پاسخ تأثیرات گناه بخش پنجم و پایانی

بر اساس آموزه‌های وحیانی گناهان چه آثار و پیامدهایی را در عرصه‌های مادی و دنیوی و معنوی و اخروی به همراه دارد؟
پرسش و پاسخ جنگیدن در ماه حرام

پرسش و پاسخ جنگیدن در ماه حرام

چرا امام حسین(ع) در ماه محرم که جنگ حرام است، جنگید، و آیا خواست الهی وقوع حوادث کربلا در این ماه بود؟
پرسش و پاسخ حدود آزادی

پرسش و پاسخ حدود آزادی

از منظر آموزه‌های وحیانی آیا آزادی انسان مطلق و بی‌حد و اندازه است یا اینکه مشروط به شرایط و محدود به حدودی می‌باشد؟

پر بازدیدترین ها

آشنایی با مجازات توهین و درگیری با مأموران پلیس

آشنایی با مجازات توهین و درگیری با مأموران پلیس

مردم به طور کلی از این موضوع غافل هستند که مأمور دولت به اختیار خود آن‌ها را اعمال قانون نمی‌کند و مأمور در اجرای وظیفه معذور است؛ اما با این وجود در برابر مأمور مقاومت کرده یا به شخصیت وی توهین می‌کنند.
آشنایی با جرم جعل و استفاده از سند مجعول

آشنایی با جرم جعل و استفاده از سند مجعول

امضای چک به‌جای صاحب دسته‌چک و بردن آن به بانک، دست‌کاری شناسنامه و گذرنامه و…، ساخت اسکناس و ارزهای خارجی تقلبی، تغییر در اسناد و نوشته‌ها و … نمونه‌هایی از جرم جعل است که هر یک از ما ممکن است در زندگی خود و اطرافیانمان با آن مواجه شده باشیم.
آشنایی مقررات مرتبط با تعیین بهای خواسته در دعاوی

آشنایی مقررات مرتبط با تعیین بهای خواسته در دعاوی

تعیین بهای خواسته به مفهوم مشخص کردن ارزش ریالی یا تقویم آن به وجه رایج کشور است بنابراین وقتی خواسته وجه رایج کشور است، تقویم آن موضوعاً منتفی است و اعتراض به بهای آن نمی‌تواند مصداق داشته باشد و اگر خوانده به میزان وجه تعیین‌شده اعتراض کند، اقدام وی، دفاع به معنای اخص تلقی می‌شود.
آیا جنون قاتل یا مقتول تأثیری در مجازات دارد؟

آیا جنون قاتل یا مقتول تأثیری در مجازات دارد؟

قتل جرم مهمی است و این موضوع ‌که افراد در چه حالت روانی مرتکب این جرم می‌شوند نیز اهمیت زیادی دارد. جنون و دیوانگی یک حالت روانی است که در ارتکاب قتل و مجازات آن تأثیر بسیار دارد.
Powered by TayaCMS