دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیتالله العظمی صافی گلپایگانی؛ رسیدن به زندگی پاک هدف خلقت مرد و زن است

No image
آیتالله العظمی صافی گلپایگانی؛ رسیدن به زندگی پاک هدف خلقت مرد و زن است حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه(س) گفت: غرض از خلقت مرد و زن این است که هر دو به حیات طیبه، زندگی پاک و پاکیزه و به مقامات و درجات عالی نائل شوند.
به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، دوم تیرماه، در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه(س)، در دیدار جمعی از خواهران بسیجی شهرستان‌های جلفا و محلات گفت: همه هدایت‌هایی که خداوند در قرآن، پیامبر(ص) و ائمه طاهرین (ع)داشته‌اند، برای این است که زن و مرد را رو به پیشرفت و تعالی هدایت و به خداوند متعال نزدیک کنند و همین برنامه‌های انسان‌ساز است که کسانی مثل حضرت زهرا(س) و امیر‌المؤمنین(ع) را پرورش می‌دهد.
وی مقام و جایگاه والای حضرت فاطمه زهرا(س) را بالاتر از درک و بیان دانسته و بیان داشت: امیدوارم که خداوند ما را قدردان نعمت ولایت اهل بیت(ع)، دین و احکام شرع قرار دهد؛ چون ما باید این احکام را، مقدس بشماریم و به این احکام و دستورات دین از جمله حجاب افتخار کنیم.
این مرجع تقلید اهمیت حجاب را یادآور شد و افزود: همین چادری را که شما بر سر دارید، کم نبینید؛ شما وقتی با چادر به بیرون می‌آیید، دائما‌ً در عبادت و اطاعت امر خدا هستید که ثواب می‌برید و این خیلی مهم است.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در بخش دیگری از سخنان خود، با استشهاد به آیاتی از قرآن مجید اظهار داشت: غرض از خلقت مرد و زن این است که هر دو به حیات طیبه، زندگی پاک و پاکیزه و به مقامات و درجات عالی نائل شوند.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم تصریح کرد: هر کسی که با ایمان باشد و عمل صالح انجام دهد، خداوند می‌فرماید که ما اینها را به حیات پاک و زندگی پاکیزه زنده می‌‌داریم و زنده می‌کنیم و در این مسیر فرقی بین سیاه، سفید، زن و مرد وجود ندارد؛ این برای همه است و راهی است که اسلام جلوی پای همه گذاشته است و هر کسی که بخواهد به مقامات حقیقی و درجات بلند برسد، با عمل صالح و ایمان به خداوند متعال میسّر است.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با استشهاد به آیات دیگری از قرآن مجید که در آنها، هر دو جنس زن و مرد را در کنار یکدیگر آورده آمده است، تأکید کرد: آن چیزی که بر بشر امتیاز است و مورد تأکید اسلام است، تقوا و عمل صالح است، نه چیز دیگر؛ این آیات خطاب به همه‌ انسان‌ها است، هر کدام از شما که تقوا و پرهیزگاری بیشتری داشته باشید، نزد خداوند متعال گرامی‌تر و مکرم‌تر هستید.
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم ضمن انتقاد نسبت به بعضی از اعتراضاتی که به احکام دینی صورت می‌گیرد، افزود: زن و مرد مؤمن و مسلمان باید تسلیم حکم خدا باشند و معتقد باشند که هرطور خداوند فرموده، آن را قبول داشته و اسلام هرگز به زن نگاه نقص و کوتاهی ندارد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

‌جایگاه دادستان در کشورهای جهان و عرف بین الملل

‌جایگاه دادستان در کشورهای جهان و عرف بین الملل

دادستان، کارافزار تضمین حقوق بشر- دادستان در عمده نظام‌های قضایی دنیا نقش برجسته و بااهمیتی دارد؛ گاهی به عنوان مدافع حقوق دولت (وکیل‌الدوله) و گاهی به عنوان مدافع حقوق ملت (وکیل‌المله) و گاهی در جهت احقاق حقوق ملت و دولت، توأمان ایفای نقش می‌کند.
مبانی وجوب مشارکتهای اجتماعی از دیدگاه قرآن

مبانی وجوب مشارکتهای اجتماعی از دیدگاه قرآن

هر مسلمان با پذیرش اسلام، در عضویت حزب الله و از اعضای جندالله است.
سخنگویان یا مهندسان افکار عمومی

سخنگویان یا مهندسان افکار عمومی

پژوهش‌ها چگونه افکار عمومی را مهندسی و جهت دهی می‌کنند؟
مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش دوّم و پایانی‌

مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش دوّم و پایانی‌

در بخش اوّل از مقاله مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) دو موضوع
مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش اوّل

مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش اوّل

اشاره: اصولاً جهت گیری و گرایش‌های هر اندیشمندی مبتنی بر پیش فرض‌های نظری خاص وی است.
Powered by TayaCMS