دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تدریس شیعه‌شناسی در دانشگاه‌های آلمان

No image
تدریس شیعه‌شناسی در دانشگاه‌های آلمان استاد دانشگاه بیلفد با تأکید بر اینکه جای تدریس عرفان از دیدگاه شیعه در دانشگاه‌های آلمان خالی است، خواستار تدریس شیعه شناسی در دانشگاه‌های آلمان شد.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، ولف احمد آریز و خانم پروفسور اینا وون دو تن از اساتید دانشگاه بیلفد آلمان با همایون همتی رایزن فرهنگی ایران در برلین 17 دی ماه دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار رایزن فرهنگی ایران ضمن اشاره به عرفان تطبیقی گفت: به اعتقاد من تشابهات و تفاوتهایی نیز در دیدگاهها و گرایشهای فلسفی ایران و آلمان وجود دارد.
وی با اشاره به روند الهیات قبل و بعد از انقلاب گفت: در ایران پس از انقلاب به تفکرات اقبال لاهوری به عنوان سیستم جدیدی از الهیات نگریسته شد و اکنون نیز کلام جدید مورد بحث قرار می گیرد.
همایون همتی نیز گفت: ما در کنار آراء و افکار فلاسفه و اندیشمندان غرب، از تحولات مشرق زمین نیز غافل نمانده ایم و انواع اعتقادات و عرفانهای رایج در شبه قاره هند و خاور دور را مورد تحقیق و مطالعه قرار می دهیم.
وی در ادامه گفت: مباحث الهیاتی به ویژه در میان طرفداران دیدگاههای سنتی و دیدگاههای نوین درباره مقولات دینی از بحثهای رایج و زنده در ایران به شمار می روند و با روند موجود به نظر می رسد این مباحث سالها ادامه داشته باشند.
طرفین در این دیدار توافق کردند موضوع تدریس در دانشگاه‌های آلمان کلام شیعه، عرفان شیعه، فلسفه شیعه و مقوله های مربوط به اسلام معاصر باشد.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اصوات

اصوات

اصوات برای بیان حالات روحی، احساسات و عواطف گوینده از جمله تحسین، شادی، تعجب، رنج، تنبیه‌، بیم، امید، آگاهی، خشم، تنفّر، تمسخر، توهین، اعتراض، تحقیر و نیز برای راندن و خواندن حیوانات به کار می‌روند.
No image

شطحیّات

No image

دستور زبان

No image

حدیث نفس soliloquy

No image

ادبیّت Litreariness

پر بازدیدترین ها

No image

مبالغه (بزرگ نمایی)

No image

استفهام انکاری

No image

تخلص

Powered by TayaCMS