دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت: با توجه به تماس‌های پیاپی خواهران طلبه و درخواست آنان جهت شرکت در این جشنواره پژوهشی، شورای سیاست‌گذاری جشنواره علامه حلی، شرکت خواهران طلبه در جشنواره علامه حلی را تصویب کرد.

وی افزود: تصمیم بر این است که ارزیابی آثار پژوهشی خواهران طلبه‌ مدارس علمیه سراسر کشور، از سوی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران انجام شود تا در ارزیابی آثار، با محدودیت زمانی رو‌به‌رو نشویم.

حجت الاسلام زارعی از اختصاص سهمیه‌ای ویژه از جوائز این جشنواره به خواهران طلبه خبر داد و گفت: خواهران طلبه باید آثار پژوهشی خود را به مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران ارسال کنند تا از میان آثار رسیده، سی اثر به عنوان پژوهش‌های منتخب، به دبیرخانه جشنواره علامه حلی ارائه و پس از ارزیابی نهایی، آثار برگزیده معرفی ‌شود.

در این دیدار، خانم افشار، مدیر ساماندهی تحقیقات مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران بااستقبال از برگزاری این جشنواره اظهار داشت: در حال حاضر، خواهران طلبه در 260 مدرسه علمیه سراسر کشور در حال تحصیل هستند و ما امیدواریم که در جشنواره‌های بعدی، سهمیه بیشتری از جوائز به بخش خواهران اختصاص یابد.

    منبع خبر:
  • خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

Powered by TayaCMS