دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ایجاد وحدت بین مسلمانان توسط آیت الله سید محمود طالقانی

No image
ایجاد وحدت بین مسلمانان توسط آیت الله سید محمود طالقانی

آرزوى دیرینه

آیت الله طالقانى از زمره متفکرانى بود که گامـهایى براى اتحاد جـهان اسلام برداشت. او در کنـفرانسهاى متعددى، گاه بـه عنوان نماینده شخصیتهاى بزرگى چون آیت الله کاشانى و بروجردى و گاه به طور مستقل، شرکت نمود.

وى در حمایت از تأسیس «دارالتقریب بین المذاهب الاسلامیه» که توسط آیت الله بروجردى با همکارى اندیشمندان «الازهر» مصر بود بویژه «شیخ محمد شلتوت» ایجاد شده بود، نوشت:راه تقریب، که جمعى از علماى بیدار و مجاهد پیش گرفته اند همین است که با نور تفکر، محیط ارتباط اسلامى را روشن سازند و با نوک قلم، باقیمانده ابرهاى تاریک را از افق فکرى مسلمانان زایل گردانند تا وحدت واقعى پایه گیرد، نه اتحاد صورى و قراردادى.»([10])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

انسان تنها موجودی است كه با برپايي نظام فكري و ايدئولوژيك، به آينده خود نيز نظر دارد و متفكرانه و مبتني بر يك چارچوب انديشه‌اي، به به كارگيري ابزار مي‌پردازد.
No image

شرح گلشن راز

Powered by TayaCMS