دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فعالیت های اجتماعی واسع الاخبار محمد عیاشی

No image
فعالیت های اجتماعی واسع الاخبار محمد عیاشی

تأسیس دار العلوم

محمّد بن مسعود عیّاشى سمرقندى پس از رسیدن به قلّه هاى دانش و بازگشتِ از حوزه هاى دین پژوهى مهم جهان اسلام، منزل مسکونى که از پدر به او ارث رسیده بود، را به دار العلوم و یا دار الحدیث تبدیل نمود.

نجاشى مى نویسد:

«ابوعبدالله حسین بن عبدالله غضائرى گفت: از قاضى ابوالحسن على بن محمّد شنیدم که ابو جعفر زاهدى روایت کرد که محمّد بن مسعود سمرقندى پس از مرگ پدرش، تمام میراث او، از جمله 300000 دینار پول رایج را براى جمع آورى حدیث و تربیت طلاب به مصرف رساند. منزل وى مانند مسجدى مى ماند که مملو از جمعیت طلاّب بود. گروهى نسخه بردارى مى کردند، جمعى مقابله مى نمودند، بخشى قرائت مى نمودند و بعضى هم حاشیه مى نوشتند.»([15])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

پیمان صلح پاریس

پیمان صلح پاریس

یکی دیگر از پیمان‌های ننگینی که در زمان سلطنت ناصرالدین شاه بین ایران و انگلیس بسته شد، پیمان صلح پاریس بود که انگلیس به دلیل تصرف هرات، توسط ایران، چندین شهر جنوب ایران را تصرف کرد، که منجر به بستن پیمان بین دو کشور گردید.
پیمان سعدآباد

پیمان سعدآباد

سیاست خارجی ایران قبل از جنگ جهانی دوم و در زمان رضاخان، بر مبنای استوار ساختن موقعیت خود در برابر دو قدرت شوروی و انگلیس بود.
No image

حزب استقلال

No image

شهید آیت الله صدوقی

پر بازدیدترین ها

No image

سردار اسعد بختیاری

No image

استعمار نو

No image

نهادهای حکومتی

Powered by TayaCMS