دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مسلمانان به پارلمان دانمارک راه یافتند

No image
مسلمانان به پارلمان دانمارک راه یافتند چهار مهاجر مسلمان در انتخابات پارلمانی دانمارک به عنوان نماینده مردم برگزیده شدند که در مقایسه با دوره قبل، تعداد نمایندگان مسلمان یک نفر افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، ناصر خادر رئیس حزب تازه تأسیس ائتلاف نوین یکی از این نمایندگان است که حزب وی به پنج جایگاه در این رقابتهای تنگاتنگ که روز سه شنبه برگزار شد دست یافته است.
کمال قریشی نیز از دیگر قانونگذارانی است که بار دیگر برای دوره چهار ساله وارد پارلمان شده است. این مسلمان پاکستانی تبار پزشک بوده و مدافع تساوی بین دوجنس در حزب سوسیالیست مردمی دانمارک است.
وی همچنین به عنوان نماینده این حزب در سازمان امنیت و همکاری اروپا نیز فعالیت می کند.
حزب مخالف سوسیال دمکرات نیز به 81 جایگاه در انتخابات دست یافت و حزب لیبرال - محافظه کار نخست وزیر دانمارک و حزب جناح راستی مردم دانمارک 90 جایگاه را در پارلمان از آن خود کرد.
براساس قوانین دانمارک مهاجرانی که بیش از سه سال در این کشور اسکاندیناوی اقامت داشته اند می توانند در انتخابات محلی و ملی شرکت کنند.
در این انتخابات دو زن مسلمان به عنوان نخستین زنان مهاجر تبار به پارلمان دانمارک راه یافته اند.
ازلم سارا سکیک پرستار ترک تبار وابسته به حزب سوسیالیت و یلدزی ادگان مسلمان ترک تبار نیز وارد پارلمان شدند.
در مجموع 27 نفر مهاجر نامزد انتخابات پارلمانی بودند ، 23 نفر از این تعداد را مسلمانان تشکیل می داد که هشت نفر آن زنان مسلمان بودند.
اسامه عبدالحمید یکی از نامزدهایی وابسته به حزب چپ گرای اتحاد بود و نتواست به پارلمان وارد شود که درصورت انتخاب شدن به نخستین نماینده پارلمانی محجه در این کشور تبدیل می شد، اما به علت حجاب خود به کرات مورد هدف ستادهای راست گرا قرار گرفت.
وی دیروز جمعه 25 آبان ماه اسلام هراسی د رحال رشد این کشور اسکاندیناوی را عامل عدم راه یافتن به پارلمان عنوان کرد و گفت: بسیاری مرا تنها به علت محجبه بودن سرزنش می کنند که این امر به فقدان دانش آنها درباره مسلمانان و اقلیتهای مسلمان در جامعه دانمارک و سراسر دنیا باز می گردد.
این کشور اسکاندیناوی دارای 200 هزار نفر مسلمان است که در میان جمعیت 4/5 میلیونی آن زندگی می کنند. اسلام پس از مسیحت لوتری دومین دین بزرگ این کشور به شمار می رود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS