دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

خطر وبا در غرب کشور جدی است

No image
خطر وبا در غرب کشور جدی است خطر وبا در غرب کشور جدی است

گروه اجتماعی؛در حالی که نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی، وضعیت شهرستان های مرزی غرب کشور نسبت به شیوع وبا را بحرانی توصیف کرد، وزارت بهداشت با صدور اطلاعیه یی اعلام کرد؛ هر 4 مورد بیمار مبتلا به وبا در ایران که منشاء آن عراق است، درمان شده اند و مورد جدیدی گزارش نشده است.

دکتر فخرالدین حیدری با اشاره به مثبت بودن آزمایش فاضلاب شهرستان سنندج درخصوص آلودگی به وبا، هشدار داد؛ آب آشامیدنی مناطق حاشیه یی شهرهای مرزی کشور سالم نیست و همین مساله تا حدود زیادی به تشدید مشکلات دامن می زند. در صورتی که نسبت به مقابله جدی با این بیماری، اقدامات عاجل صورت نگیرد، امکان افزایش موارد ابتلا به وبا در این مناطق وجود دارد.این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به سهمیه بندی بنزین به ایسنا گفت؛ چون خودروهای مراکز بهداشت و درمان در این مناطق کرایه یی هستند، لذا با پایان یافتن 3 لیتر سهمیه بنزین روزانه، امکان رفتن ماموران بهداشت به روستاها و آزمایش آب آن مناطق، با مشکل همراه شده است.

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس، خواستار توجه جدی مسوولان وزارت بهداشت، وزارت کشور و دولتمردان به مشکلات ساکنان مرزی به ویژه در غرب کشور شد و اظهار داشت؛ به دلیل عدم همکاری وزارت کشور و شهرداری ها، توانایی استفاده از امکانات آب سالم و همچنین سیستم فاضلاب در این مناطق میسر نیست.وی ضمن هشدار نسبت به عواقب ناگوار ناشی از عدم توجه به مشکلات بهداشتی در مناطق مرزی کشور گفت؛ قطع به یقین، اگر نخواهیم نسبت به رعایت موارد بهداشتی در این مناطق اقدام کنیم، موارد ابتلا به بیماری وبا بیشتر شده و می تواند به سایر مناطق کشور نیز سرایت کند.در عین حال روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه یی با تاکید بر اینکه منبع هیچ کدام از منابع ابتلای بیماران به این بیماری در کشور ما نبوده است، اعلام کرد؛ منبع ابتلای هر چهار مورد بیماری، کشور عراق گزارش شده است.

در این اطلاعیه آمده است؛ دو مورد از این بیماران در بانه، یک مورد در روستای نقطه صفر مرزی مریوان و یک مورد با منبع نامشخص گزارش شده است.

در این اطلاعیه ضمن اعلام اینکه تاکنون هیچ موردی از بیماری وبا که منبع آن ایران باشد، نداریم، تاکید شده است، هر چهار مورد مبتلایان وبا تحت درمان قرار گرفته اند و تا این لحظه هیچ مورد جدیدی از این بیماری در کشور وجود ندارد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بار دیگر به کلیه هموطنان استان های غربی کشور توصیه کرد که موازین بهداشت فردی را رعایت کرده و از مصرف سبزی و میوه ضدعفونی نشده خودداری کنند.

در پی اپیدمی بیماری وبا در کشور عراق، طی هفته اخیر، تنها 4 نفر از ساکنان مناطق مرزی غرب کشور به این بیماری مبتلا شده اند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب

کتاب نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب

کتاب «نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب» مجموعه مقالاتی است که در فضای جامعه غرب در انتقاد از ابعاد نظری و عملی فمینیسم نگاشته شده است.

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS