دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نقد و بررسی رویکردهای اسلامی به حقوق کودک در قم

No image
نقد و بررسی رویکردهای اسلامی به حقوق کودک در قم حجت‌الاسلام علی محمدی، مدیر گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ او اندیشه سلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: پنجم دی‌ماه در نشستی با حضور اعضای هیأت علمی این مرکز رویکرد اسلامی حقوق کودک نقد و بررسی می‌شود.
وی با بیان این‌که این نشست نخستین نقد علمی بر رویکرد حقوق کودک است، تصریح کرد: این نشست‌ها در راستای برپایی کرسی‌های آزاد اندیشی برگزار می‌شود که ابتدا پژوهشگران یافته‌ها و تحقیقات خود را ارائه می‌کنند و سپس با برپایی کرسی‌های آزاد اندیشی، ناقدان به بحث و بررسی درباره آن می‌پردازند.
حجت‌الاسلام محمدی در ادامه اظهار داشت: محقق این نشست غلامرضا پیوندی است و حجت‌الاسلام علوی قزوینی، از اعضای هیأت علمی دانشگاه پردیس قم و دکتر قربان نیا، عضو هیأت علمی دانشگاه مفید قم، به نقد نظریه وی خواهند پرداخت.
وی در پایان افزود: این نشست علمی، از ساعت 10 تا 12 روز چهارشنبه، پنجم دی ماه در پژوهشگاه فرهنگ او اندیشه سلامی، واقع در بلوار 15 خرداد، مرکز خدمات سابق حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ است که از سیّد انبیا و هم از سیّد اوصیا _صلوات اللّه علیهما_ مأثور است:
نعمت بیداری

نعمت بیداری

برادرم! نعمت بیداری، روزی هر بی سر و پا نمی‌شود، و این پیک کوی وفا با هر دلی آشنا نمی‌گردد، و هر مشامی این نسیم صبا را بویا نمی‌شود، و هر زبانی به ذکر آن گویا نمی‌گردد....
اعتقاد به خالق و مخلوق

اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد،
تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

آقایانی که طالب مواعظ هستند از ایشان سئوال می‌شود: آیا به مواعظی که تا حال شنیده‌اید عمل کرده‌اید یا نه،
عمل به معلومات

عمل به معلومات

آنچه می‌دانید عمل کنید، و در آنچه نمی‌دانید احتیاط کنید تا روشن شود.

پر بازدیدترین ها

No image

فراموشی خدا چه اثری در انسان دارد؟

آن کس که خدا را و حضور او (جلّ و علا) را فراموش کند به فراموشی از خویشتن خویش مبتلا شود
No image

چگونگی جهاد با نفس

تقویت معنویت و روحانیت درونی

تقویت معنویت و روحانیت درونی

و اما (به جهت)تقویت روحانیت ( استاد علامه شعرانی می‌فرمودند)‌ : اولا دائما باید همّ و حزن قلبى به جهت عدم وصول به مطلوب داشته باشد.
No image

حیله های شیطان برای فریب جوان

.... از این مخلوقات میان تهی، پوچ وهیچ، باکی نداشته باش وچشم امیدی هرگز به آنها مبند،که چشم داشتن به غیر او شرک است وباک از غیر او "جلّ وعلا" کفر.
Powered by TayaCMS