دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

هزاره‌گرایى

No image
هزاره‌گرایى مهدى بیژنی
هزاره گرایى یکى از مسائل مهم در تاریخ و حوادث مربوط به آن بوده است. این تفکر بر این اساس استوار است که در ابتداى هر هزاره اتفاق مهمى رخ خواهد داد. “مجدد الفه سنه” یکى از مهمترین این آثار مسلمانان در این باره مى‌باشد. مسیحیان نیز به این تفکر معتقدند. آنها مى‌گویند که جنگ آرماگدون در ابتداى هزار سوم رخ خواهد داد. یعنى تا سال 2026 رسانه‌ها و جریان صهیونیسم مسیحى براى تبلیغات تفکرات صهیونیستى (اعم از یهودی، مسیحى و مسلمان) ابزارهاى فراوانى وجود دارد. 85 درصد سرمایه هالیوود متعلق به صهیونیست‌هاست. از این رو آنها به راحتى مى‌توانند جهت رواج نظریات خود به فیلم‌هاى سینمایى متوسل شوند (فیلم‌هاى آرماگدون، ماتریکس، شمارش معکوس تا آرماگدون امگا کد (یا مگیدو) و...) بسیارى از کارگردانان و بازیگران معروف سینما صهیونیست هستند و در خدمت منافع اسرائیل فعالیت مى‌کنند.
از میان 1400 رادیوى مذهبى در دهه 90 در آمریکا 400 رادیو در دست بنیادگرایان پروتستان بود که در آن 8000 کشیش پیرامون نظریات صهیونیستى خود تبلیغ مى‌کنند. برنامه‌هاى تلویزیونى عامه‌پسند بنیادگران مسیحى حدود 60000000 بیننده در آمریکا دارد. آنها در فعالیت‌هاى خود تبلیغ مى‌کنند که صلح نتیجه‌اى در بر ندارد و باید به دنبال جنگ بود و با استناد به آیات انجیل اثبات مى‌کنند که اکنون در آخرالزمان حضور داریم. (نظریه جنگ تمدن‌ها) آثار این تبلیغات در آمریکا به حدى است که 25درصد مردم عملا به این فرقه پیوسته‌اند و اکثریت مردم آمریکا معتقدند به برکت حمایت دولتشان از رژیم صهیونیستى است که خداوند به آنها روزى و نعمت مى‌دهد. سایر مردم جهان نیز از این تفکرات بى‌بهره نیستند. سربازان اسپانیا شرکت کننده در جنگ عراق خود را نمایندگان مسیح مى‌دانند و از علائم جنگ‌هاى صلیبى استفاده مى‌کنند.
مسیحیان صهیونیست معتقد به هفت مرحله یا هفت مشیت الهى هستند که در آخرالزمان به وقوع مى‌پیوندند. این مراحل عبارتند از:
-1 بازگشت یهودیان به فلسطین
-2 ایجاد دولت یهود
-3 موعظه شدن بنى اسرائیل و دیگر مردم دنیا به وسیله انجیل
-4 (حصول مرحله) وجد یا سرخوشى )Rapture( یعنى به بهشت رفتن کلیه کسانى که به کلیسا ایمان آورده‌اند.
-5 دوره 7 ساله حکومت دجال (آنتى کراست، ضد مسیح) و فلاکت یهودیان و سایر به اصطلاح آنان مومنان
-6 وقوع جنگ آرماگدون: در این باره در ادامه توضیح خواهم داد.
-7 شکست لشکریان دجال و حکومت مسیح به پایتختى قدس (اورشلیم) یهودیان در این دوره به مسیح ایمان مى‌آورند.
اهداف مسیحیان صهیونیست:
-1 تشویق و دلگرمى در گفتگوهاى یهودیان و مسیحیان
-2 مقابله با افکار ضدیهودی
-3 آموزش با نگرش به ریشه‌هاى یهودى دین مسیح: این برنامه در 200 مدرسه با 100000 دانشجو اجرا مى‌شود.
-4 اقدامات بشر دوستانه در میان پناهندگان یهودی
-5 مخالفت بامقامات یهودى میانه‌رو که به دنبال روش‌هاى مصالحه جویانه براى صلح در فلسطین هستند.
-6 سوءاستفاده از مسیحیت براى توجیه اعمال ضد حقوق بشر
-7 آخرالزمان شناسى از کتاب مقدس در معرض تبدیل شدن به پیشگویى منجر به واقعیت براى اجراى بند هفتم با تبلیغ تفکرات تدبیرگرایى یا مشیت گرایى در میان عموم تلاش مى‌کنند تا این باور را به وجود آورند که مسائلى که رخ مى‌دهد همان است که در کتاب مقدس آمده و ما نباید با آنها مبارزه کنیم.
مرحله ششم از مراحل هفتگانه آخرالزمان جنگى همه‌گیر آرماگدون )Armageddon(در جهان است که در آن همه زمین به سختى نابود خواهد شد. اصل این کلمه هارمجیدو (یا هارمگیدو)است. مکان وقوع این جنگ را صحراى مگیدو در شمال اسرائیل و کرانه غربى رود اردن است. در این مکان در گذشته شهرى استراتژیک بوده که در مسیر عبور از شمال به جنوب و شرق به غرب بوده است. جنگ‌هاى زیادى در تاریخ این مکان رخ داده است. در این جنگ میان نیروهاى خیر (یهودیان) و نیروهاى شر (مسلمانان از ایران و روسیه) رخ مى‌دهد و به همه دنیا کشیده مى‌شود. در صحیفه حزیقال نبى درباره آرماگدون آمده است: “باران‌هاى سیل آسا و تگرگ‌هاى سخت آتش و گوگرد، تکان‌هاى سختى در زمین پدید خواهد آورد. در صحیفه زکریاى نبى آمده است: “گوشت ایشان در حالى که بر پاهاى خویش ایستاده‌اند کاهیده خواهد شد و چشمان ایشان در جاى خود گداخته خواهد شد و زبان‌هایشان در دهانشان کاهیده خواهد شد.” بنیادگرایان این عبارت را حمل بر استفاده شدن بمب‌هاى اتمى و نوترونى در این جنگ مى‌دانند. اعتقاد به این جنگ تاثیر زیادى بر سیاست‌هاى داخلى وخارجى داشته است. جیمز وات وزیر کشور اسبق ایالات متحده در کمیته مجلس نمایندگان اظهار داشت: “به علت ظهور دوباره و قریب الوقوع مسیح نمى‌توانم خیلى در بند نابودى منابع طبیعى خودمان باشم.” ریگان رئیس جمهور اسبق آمریکا نیز بسیار تحت تاثیر تعلیمات دینى که توسط مادرش نل ریگان دیده بود، قرار داشت. وى مى‌گوید: “این نبى خشمگین حزیقال است که بهتر از هر کسى قتل عامى را که عصر ما به ویرانى خواهد کشاند را پیشگویى کرده است... این علامت آن است که فرا رسیدن آرماگدون دور نیست.

منبع : روزنامه رسالت

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
سخاوت و بخشش آرامشی برای خود، آسایشی برای دیگران

سخاوت و بخشش آرامشی برای خود، آسایشی برای دیگران

بخشش یکی از خصلت‌ها و فضایل خوب و زیبای انسانی است.
نقش تربیتی معلم از دیدگاه فلاسفه و مربیان بزرگ

نقش تربیتی معلم از دیدگاه فلاسفه و مربیان بزرگ

از میان تمامی عوامل آموزشی و تربیتی، نقش معلم به‌عنوان مهمترین عامل نظام تعلیم و تربیت، جایگاه و اهمیت بسزایی دارد. معلم در رشد و پرورش دانش‌آموزان، نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند.
فرایند برنامه ریزی از نگاه امام علی(ع)

فرایند برنامه ریزی از نگاه امام علی(ع)

برنامه‌ریزی مانند پلی، زمان حال را به آینده مربوط می‌کند.
نیکی به دیگری، نیکی به خود است

نیکی به دیگری، نیکی به خود است

در فرهنگ اسلامی ایرانی این معنا جا افتاده است که «هر چه کنی به خود کنی؛ گر همه نیک و بد کنی»، یا «تو نیکی کن و در دجله انداز؛ که ایزد در بیابانت دهد باز».
Powered by TayaCMS