دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آغاز دومین روز اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور سران نظام

No image
آغاز دومین روز اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور سران نظام دومین روز اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین و علمای بلاد، صبح امروز، با موضوع«روحانیت و نظام»، در قم آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دومین روز ششمین اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین و علمای بلاد، امروز، 30 خرداد‌ماه، با حضور سران قوای مققنه، مجریه و قضاییه در قم برگزار می شود.
در ابتدای این مراسم تصاویری از آیت الله مشکینی(ره)، رییس سابق جامعه مدرسین حوزه علمیه قم پخش شد که وی به حاضرین خیرمقدم گفت.
در ادامه آیت الله محمد یزدی، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به نقش و جایگاه روحانیت ابراز داشت: باید روحانیت و حوزه های علمیه نسبت به حفظ کیان حاکمیت اسلامی عنایت خاصی داشته باشند.
وی تصریح کرد: هم‌چنان که امام راحل(ره) فرمودند که حفظ اساس حکومت اسلامی از اوجب واجبات است ما نیز باید برای حفظ این کیان تلاش کنیم.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: باید همکاری همه علما برای پیشبرد اهداف عالی اسلام و ترویج دین مقدس اسلام و حکومت اسلامی باشد.
در ادامه این همایش علمای بلاد به ارائه دیدگاه‌ها خود درباره وظایف روحانیت و نظام می‌پردازند.
روز گذشته اجلاسیه در کمیسیون‌های سه‌گانه با موضوعات«جایگاه روحانیت در کارآمدی نظام اسلامی»، «مطالبات و انتظارات متقابل» و «راهبردها و خط‌ مشی‌ها» تشکیل جلسه دادند.
رابطه و نقش روحانیت در اسلامیت نظام، تأثیر متقابل عملکرد روحانیت و نظام، بازشناسی خلأهای ارتباطی روحانیت و نظام، روحانیت و حوزه‌های علمیه پایگاه ایدئولوژیک نظام؛ از محورهای کمیسیون«جایگاه روحانیت در کارآمدی نظام اسلامی» از مهم‌ترین بخش‌های این کمیسون‌ها به شمار می‌آید.
همچنین در کمیسیون«مطالبات و انتظارات متقابل»، سه سطح از سیاستگذاری و برنامه‌ریزی کلان، قانونگذاری و حقوق اجرایی، نهادینه کردن مسؤولیت روحانیت و حوزه علمیه؛ نسبت به تعمیق عینیت دین و سیاست در نظام آموزشی و پژوهشی حوزه، مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است، ساعتی دیگر محمود احمدی نژاد، رییس جمهور کشورمان، آیت الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی، رییس قوه قضائیه، و حجت الاسلام و المسلمین اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس تشخیص مصلحت نظام؛ سخنرانی خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب جامعه برتر

کتاب جامعه برتر

کتاب «جامعه برتر» با نگاهی عمیق و نو در کلمات گهربار امیرالمؤمنین علیه السلام، بحث امر به معروف و نهی از منکر را مورد بررسی قرار داده است.

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.

پر بازدیدترین ها

No image

پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی

یکی از مقاماتی که برای پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم و معصومین ثابت است مقام شفاعت می باشد. شفاعت به مفهوم عام واسطه شدن برای فیض خدا است.
No image

اهداف بعثت پیامبر اکرم صلی الله

بزرگ ترين حادثه تاريخ بشر، بعثت پيامبران خداست. پيامبران الهى براى اصلاح سه عضو از وجود انسان فرستاده شده اند، زيرا بى شك، سعادت دنيا و آخرت انسان و خرابى دنيا و آخرت او در صلاح و فساد سه عضو است.
No image

حلم و بردباری در سيره اخلاقي ائمه معصومين

هدف تمامي اديان و پيامبران الهي و ائمه معصومین علیهم السلام تربیت آدمی و دعوت به فضائل اخلاقی میباشد. و در دين اسلام به عنوان آخرين و کاملترين دين خدا، مکارم اخلاق، و خويهاي پسنديده از جايگاه ويژه اي برخوردارند چنانکه اخلاق يکي از غايات مهم بعثت است که پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله) آن را بيان فرموده است.
No image

محبت پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم به امتش

یکی از خاصیت های صلوات، همان کار توبه و استغفار است. صلوات کار سبحان الله والحمدلله و لااله الا لله والله اکبر را هم می کند. گناهان را از بین می بردو قوی تر است از آبی که بر آتش می ریزند.
Powered by TayaCMS