دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رنج سینمای دینی از نبود فیلمنامه دقیق و قوی

No image
رنج سینمای دینی از نبود فیلمنامه دقیق و قوی فیلمساز دینی می بایست در خلق آثار خود به جنبه های مختلف معنوی و ساختاری به خوبی توجه داشته و با بهره گیری از عناصر موجود در این عرصه، جذابیتهای لازم را ایجاد و مفاهیم دینی و معنوی را به شایستگی به تصویر کشد .
بی تردید مفاهیم و مبانی دینی از چنان ژرفا و عمقی برخوردار هستند که با شناخت و آگاهی دقیق می توان اثری معنادار که انسان را در مسیر خودسازی و کمال هدایت و راهنمایی کند، خلق کرد .
نکته حائز اهمیت در این عرصه برخورداری از فیلمنامه دقیق و صحیح است که به نظر می رسد با توجه به ظرافتهایی که وجود دارد کمتر فیلمسازی جرئت ورود به این عرصه را دارد که در این مورد نیز می توان با بهره گیری از نظرات و علوم کارشناسان دینی، اطلاعات لازم را کسب و پس از آگاهی از تمام زوایای موضوع مورد نظر به نگارش فیلمنامه اقدام کرد و البته شک نیست در میانه راه و پایان کار نیز می توان از نقطه نظرات کارشناسان این حوزه مطلع شد تا فیلمنامه ای که خلق می شود دقیق، بی نقص و قوی باشد .
بی تردید هنر سینما به دلیل جذابیتهایی که در میان اقشار مختلف مردم دارد ابزاری بسیار تأثیرگذار برای بیان مفاهیم دینی و نهادینه کردن آن در اذهان عمومی است، برای فعالیت مؤثر در این عرصه چنانچه برنامه ریزی دقیقی از سوی فعالان وجود داشته، ظرافتها را شناخته و به درستی به آنها بپردازند می توانند با انتخاب صحیح موضوعات، پرداخت مناسب اثری را خلق کنند که ضمن برخورداری از مفاهیم ارزشمند و والای دینی، اثرات ماندگاری داشته باشد .
دین، نیازمند توجه همه جانبه هنرمندان است، هنرمندان با عنایت خاص و دقیق به این مقوله می توانند نقش بسیار مؤثری در هدایت افکار عمومی داشته باشند، هدایتی که به طور مستقیم اثرات و نتایج خوبی نخواهد داشت اما با زبان هنر چنان بر دلها و جانها نشسته و در آنها نفوذ می کند که هیچ توطئه ای نمی تواند خللی بر آن وارد کرده و البته فرد و در نهایت جامعه را به خیر، سعادت و سلامت رهنمون می کند .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

نقشه‌ای که مأمون با همکاری استاد و راهنمایش، «فضل بن سهل» طراحی کرده‌ بود، به ظاهر هیچ عیب و نقصی نداشت؛ با پذیرش ولایتعهدی توسط امام رضا(ع)، مأمون و وزیرش می‌توانستند هر اقدام و دستور حکومتی را به آن حضرت منتسب کنند.
Powered by TayaCMS