دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سه رساله اصولی و فقهی آیت‌ الله شاه‌آبادی منتشر شد

No image
سه رساله اصولی و فقهی آیت‌ الله شاه‌آبادی منتشر شد سه رساله اصولی و فقهی آیت الله شاه آبادی برای اولین بار همزمان با برگزاری وی در قالب یک کتاب منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، این سه رساله اصولی و فقهی با عناوین عدم انسداد باب العلم، رسالة فی الرضاع و رسالة فی الرجعة فی الطلاق الرجعی از میان دست نوشته های آیت الله شاه آبادی برای اولین بار به همت علی صدرایی خویی جمع آوری و از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، منتشر شده است.
در بخشی از پیش گفتار این کتاب به قلم حجت الاسلام علی اکبر رشاد، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی آمده است: « هر چند از آن بزرگوار (آیت الله شاه آبادی) آثار تدوینی و معرفتی اندکی بر جای مانده است، اما تاریخ از او اثر تکوینی معنوی غنیمی به غنیمت برده است که به صدر دایرة المعارف نتوان قیاست گرفت.»
کتاب سه رساله اصولی و فقهی عارف حکیم آیت الله العظمی میرزا محمد علی شاه آبادی همزمان با برپایی کنگره آیت الله شاه آبادی از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در 90 صفحه با شمارگان دو هزار نسخه برای نخستین بار روانه بازار نشر شده است.
کنگره بزرگداشت آیت‌الله شاه‌آبادی با هدف شناسایی، معرفی و ترویج عرفان اصیل اسلامی در میان نسل جوان 23 و 24 آبان ماه از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به مدت دو روز، چهارشنبه 23 آبان ماه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران و پنجشنبه 24 آبان ماه در مدرسه دارالشفای قم از ساعت 8صبح تا 12 ظهر برگزار می شود .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

نقشه‌ای که مأمون با همکاری استاد و راهنمایش، «فضل بن سهل» طراحی کرده‌ بود، به ظاهر هیچ عیب و نقصی نداشت؛ با پذیرش ولایتعهدی توسط امام رضا(ع)، مأمون و وزیرش می‌توانستند هر اقدام و دستور حکومتی را به آن حضرت منتسب کنند.
Powered by TayaCMS