دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

80 درصد از سرطانها در سن 50 سال به بالا بروز می کند

No image
80 درصد از سرطانها در سن 50 سال به بالا بروز می کند بسیاری افراد تصور می کنند سرطان مخصوص سنین پیری است و در جوانی و میانسالی به آن فکر نمی کنند و به همین دلیل از انجام آزمایشات کلی و دقیق به منظور تشخیص نیز خودداری می کنند.
بنابر همین گزارش طبق آمار 60 درصد زنان بریتانیایی از افزایش احتمال ابتلا به سرطان با افزایش سن بی اطلاعند.
بنابر مطالعه‌‌ای که محققان انگلیسی بر روی 1000 زن انجام دادند، مشخص شد از هر ده نفر، شش زن از احتمال بروز سرطان ها با افزایش سن آگاه نیستند و نمی دانند که 80 درصد از کل موارد ابتلا به سرطان در سنین بالای 50 سال اتفاق می افتد.
در این میان سرطان سینه و پروستات ممکن است حتی در مواردی کمی زودتر از 50 سالگی نیز ایجاد شود که با تشخیص به موقع قابل درمان است.
لازم به ذکر است که بسیاری از افراد بالای 70 سال تست های مربوط به سرطان را از ترس اینکه مبادا مبتلا شده باشند انجام نمی دهند.
متخصصان هشدار می دهند، در صورتی که تشخیص به موقع انجام شود می توان بسیاری از انواع سرطان ها را به طور کامل درمان کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

نقشه‌ای که مأمون با همکاری استاد و راهنمایش، «فضل بن سهل» طراحی کرده‌ بود، به ظاهر هیچ عیب و نقصی نداشت؛ با پذیرش ولایتعهدی توسط امام رضا(ع)، مأمون و وزیرش می‌توانستند هر اقدام و دستور حکومتی را به آن حضرت منتسب کنند.
Powered by TayaCMS