16 اردیبهشت 1397, 13:59
«الَّذِینَ آمَنُوا وَ تَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِکْرِاللَّهِ اَلابِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ؛ کسانی که ایمان آوردهاند و دلهای آنها با یاد خداوند آرام است، آگاه باش تنها با یاد خدا، دلها آرامش پیدا میکند». (رعد، آیه 28)
«الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ طُوبَی لَهُمْ و حُسْنُ مَآبٍ؛ کسانی که ایمان آوردهاند و کارهای نیک انجام میدهند زندگی گوارا و حسن عاقبت از آن آنهاست». (رعد، آیه 29)
حرص و آز بشر، مرزنشناس است و از طرف دیگر، امکانات او بسیار محدود، و در عصر کنونی، که در کشورهای ماشینی معنویات به دست فراموشی سپرده شده و محاسبهای جز مادیگری و سودجویی نیست، هر فردی برای زندگی بهتر و ارضای غرایز و اشباع خواستههای درونی خود پیوسته تلاش میکند و در عین حال هم، به آنچه میخواهد نمیرسد.
نتیجه چنین دنیاخواهی و تجمل پرستی، چیزی جز تشویش و اضطراب و سلب آرامش فکری نیست و کوششهای کم حاصل، که فرد با آن همه تلاش به آرزوها و آمال خود نمیرسد، رنج آور است.
فردی که خلافکری دارد و فضای روان او را دنیاطلبی و مادیگری پر کرده و هدفی جز ثروتاندوزی و بهرهگیری مادی و التذاذ جسمی ندارد از آنجا که قسمت اعظم آنچه را میخواهد، به دست نمیآورد، دچار ناراحتیهای فکری و تشویق روانی میشود و اگر وسوسه آینده تاریک، به آن افزوده شود، در این صورت این افکار چون خوره، اعصاب و روان او را میخورد.
کتابخانه هادی
پژوهه تبلیغ
ارتباطات دینی
اطلاع رسانی
فرهیختگان