دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تدریس آیت الله سید جواد مصطفوی

No image
تدریس آیت الله سید جواد مصطفوی

وى در مدرسه مروى تهران تدریس مى کرد. او مى گوید«در مدرسه مروى هم درس مى دادم و هم این که به درس مرحوم حاج سید احمد خوانسارى مى رفتم. در آن هنگام درس «منظومه» را مرحوم قاضى که استاد بسیار شریفى بود، درس مى داد، وى استادى منزّه و پاک طینت بود.

حکمت و فلسفه و قدرى اسفار را نزد اساتیدى که در آن زمان فلسفه مى گفتند خواندم ولى نه کامل و تمام».([8])

ورود به دانشگاه و تدریس

سید جواد مصطفوى بر اساس نیاز زمان و اجتماع خود تصمیم مى گیرد به دانشگاه وارد شود وى در این باره مى گوید: «وارد دانشگاه الهیات شدم و دوره لیسانس و دکترى را در آنجا طى کردم.» هنگامى که زمینه فعالیت خود را در مشهد مقدس فراهم مى بیند در دانشگاه حرکت علمى خود را ادامه مى دهد.

ایشان در این باره مى گوید: «در سال 1348 ش. به مشهد مقدس برگشتم و رسماً وارد دانشکده الهیات شدم.»([9])

دکتر مصطفوى با تلاش زیاد، فرهنگ دین را در میان دانشگاهیان با اخلاق بسیار نیکو و جذّاب ترویج مى دهد و در ضمن تدریس تحوّلى بنیادین در اندیشه و افکار دانشگاهیان به وجود مى آورد.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

گرامى‏ ترين انسان نزد خدا

كسى كه بيش از همه به ياد خدا باشد و به فرمان او عمل كند.
No image

توانگرى حقیقی

توانگرى به فراوانى مال و ثروت نيست، بلكه توانگرى [حقيقى‏] به بی نیازی نفْس است.
No image

دست و پاى بسته مؤمن

No image

کمِ زیاد و زیادِ کم

No image

صفات عملی مومن

پر بازدیدترین ها

No image

توانگرى حقیقی

توانگرى به فراوانى مال و ثروت نيست، بلكه توانگرى [حقيقى‏] به بی نیازی نفْس است.
Powered by TayaCMS